Se schimbă programul la oficiile poştale din Beclean şi Năsăud

Se schimbă programul la oficiile poştale din oraşe. Poşta Română anunţă că, începând cu luna martie, oficiile poştale din mediul urban, amplasate în localităţi care nu sunt municipii reşedinţă de judeţ, nu vor avea program de lucru cu publicul în zilele de sâmbătă. În această zi va fi sistată şi activitatea de distribuire.

În cadrul Direcţiei Regionale de Poştă Cluj-Napoca, în care este cuprins şi judeţul Bistriţa-Năsăud, vor fi afectate de această măsura oficiile poştale din 39 de oraşe, printre care şi oraşele Beclean şi Năsăud.

Poşta Română a luat decizia reducerii programului de lucru din cauza volumului scăzut de prestaţii poştale efectuate în zilele de sâmbătă.

La nivel naţional, vor avea în continuare program de lucru cu publicul în zilele de sâmbătă, 107 oficii poştale din mediul urban, amplasate în Bucureşti şi în municipii reşedinţă de judeţ.

Clienţii pot obţine informaţii suplimentare despre programul şi serviciile oferite de subunităţile poştale din toată ţara, apelând serviciul de relaţii cu clienţii la numărul de telefon cu tarif normal 0219393, pentru Bucureşti, sau 0219393111, pentru celelalte localităţi din ţară.

Poşta Română deţine o reţea de peste 7.100 de subunităţi poştale răspândite la nivel naţional, distribuind săptămânal peste 11 milioane de trimiteri poştale.

Peste 580 de oficii poştale din totalul de 1.200 de subunităţi poştale informatizate sunt incluse într-o reţea privată de date ce permite efectuarea de tranzacţii securizate, se arată într-un comunicat de presa al Companiei Naţionale de Poştă Română.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5