Sebastian Moldovan – pentru a doua oară campion naţional la culturism

La doar 20 de ani, bistriţeanul Sebastian Moldovan, legitimat la Dumi Fitness Cluj-Napoca, a cucerit, pentru a doua oară, titlul de campion naţional la culturism, juniori mari, categoria 75 kg. Anul trecut, la Slobozia, obţinu-se titlul de campion naţional la juniori mici (16-19 ani), la categoria 70 kg, în timp ce în 2012 a cucerit argintul la Cupa României la fitness.

Sebastian Moldovan a participat, la finele săptămânii trecute, la Campionatul Naţional de Cadeţi şi Juniori, concurs organizat la Iaşi de Federaţia Română de Culturism şi Fitness. Evenimentul a adunat la start peste 100 participanţi de la 28 cluburi din ţară, întrecerile fiind deschise categoriilor de vârstă cadeţi (12-15 ani), cadete (7 – 15 ani), juniori/junioare mici (16-19 ani), juniori/junioare mari (19-23 ani), în probe de culturism, fitness, bodyfitnes, physique, bikini fitness şi bodybuilding clasic.

Bistriţeanul este pregătit de Claudiu Szasz, multiplu medaliat în competiţii naţionale şi internaţionale, care i-a îndrumat paşii în această frumoasă carieră. De altfel, Claudiu Szasz o antrenează şi pe soţia sa, Simona Szasz, vicecampioană naţională la culturism. Aceasta se pregăteşte intens pentru Campionatul naţional de Culturism rezervat seniorilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5