Secretarul de stat Diana Morar: Am reluat discuţiile pentru deblocarea lucrărilor de la Judecătoria Beclean

         Secretarul de stat Diana Morar a anunţat că la nivelul Ministerului Justiţiei au fost reluate discuţiile pentru deblocarea construcţiei Judecătoriei Beclean. Potrivit acesteia, în prezent, este un contract în derulare, însă execuţia propriu-zisă este blocată.

         “Avem un termen la finalul lunii martie, în a soluţiona discuţiile pe care le avem cu constructorul dacă se mai continua în formula agreată de contractul existent care a fost prelungit timp de 3 luni prin act additional sau dacă se va proceda la o  nouă licitaţie. Oricum, este o chestiune care se va întâmpla în acest an, continuarea lucrărilor la sediu, şi noi sperăm să fie finalizate întrucât sunt în atenţia mea personală”, a declarat oficialul guvernamental.

         Potrivit acesteia, contractul este atribuit companiei bistriţene Record, fiind realizată o treime din lucrare. „La finalul anului s-a prelungit pe o perioadă de trei luni prin act adiţional, în încercarea de a ieşi din impas, pentru că este păcat de ceea ce s-a realizat. Sunt aproape doi ani de când nu se mai lucrează. Cu ocazia negocierii care a intervenit între beneficiar şi constructor, se ia în calcul şi modificarea unor parametri şi va fi modificată valoarea. Existau lucruri care excedeau destinaţiei acestei clădiri, erau prevăzute geamuri antiglonţ care creşteau costurile”, a mai precizat secretarul de stat Diana Morar.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5