Secretarul general al PMP, Ionuţ Simionca, la Roma, la Conferința Regională a PMP Diaspora: Ne mândrim cu voi!

Secretarul general al Partidului Mişcarea Populară, Ionuţ Simionca, a participat, la finalul săptămânii, la Conferința Regională PMP Diaspora.
"Am discutat astăzi, la Conferința Regională a PMP Diaspora la Roma, cu români plecați în țări străine pentru a asigura familiilor de acasă un viitor mai bun. M-am regăsit în poveștile lor de viață și mi-am adus aminte cât de greu mi-a fost să mă adaptez, să performez, să trăiesc cu dor de familie timp de 10 ani cât am trăit în SUA.
Tot ce am câștigat în străinătate am investit în România și, după ce m-am întors în acasă, am intrat în politică, în PMP, să pun umărul la schimbarea în bine a țării mele. Românii din Diaspora sunt eroii noștri, sunt cei mai mari investitori din România. Îi îndemn pe aceștia să facă politică pentru țara lor, oriunde-n lume s-ar afla.
PMP are ușile deschise pentru Diaspora românească. Doar împreună, cu muncă, seriozitate și sacrificiu, ne putem face respectați în lume și ne putem construi o viață mai bună în România. Mult succes, dragi români din Diaspora! Vă suntem recunoscători și ne mândrim cu voi!", a transmis secretarul general al PMP, Ionuţ Simionca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5