Seminarii de instruire pentru microîntreprinderile din Bistriţa-Năsăud

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord - Vest invită microîntreprinderile din judeţele Bistriţa-Năsăud la seminariile de instruire pentru domeniul 4.3. ,,Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor".

Evenimentul va avea loc vineri, 16 aprilie, ora 11, la sediul Primăriei Bistriţa.

Seminariile de instruire vin în completarea campaniei extinse susţinute de ADR Nord - Vest la nivelul oraşelor şi municipiilor mici din Regiune, campanie care s-a desfăşurat în ultimele luni.

Seminariile de instruire vor intra în amănunt în ceea ce priveşte problemele întâmpinate de microîntreprinderi în elaborarea cererilor de finanţare.

REGIO- Programul Operaţional Regional, prin Axa prioritara 4 - Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local, domeniul major de intervenţie 4.3 “Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor” finanţează achiziţionarea de echipamente şi tehnologii noi, moderne, achiziţionarea de sisteme IT (hardware si/sau software), precum şi construirea/ extinderea/ modernizarea spatiilor de producţie/ prestare servicii ale microîntreprinderii, prin proiecte cu până la 200.000 Euro valoare nerambursabila. Pentru cererea de proiecte lansată în 2.11.2009, suma disponibilă pentru Regiunea Nord- Vest este de 19.74 milioane Euro, pentru domeniul 4.3.

Andreea Atanasiu

expert comunicare,

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5