Micii întreprinzători din Bistriţa-Năsăud pot obţine bani europeni pentru echipamente şi sisteme IT

Micii întreprinzători din Regiunea de Nord-Vest vor putea depune, începând cu 20 martie 2014 (ora 10:00), cereri de finanţare în cadrul Domeniului Major de Intervenţie 4.3 – „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”, anunţă Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, prin intermediul unui comunicat de presă. Sesiunea se va închide pe 17 aprilie.

Beneficiari eligibili sunt societăţi comerciale sau societăţi cooperative, care se încadrează în categoria microîntreprinderilor (au până la 9 salariaţi şi realizează o cifră de afaceri anuală netă sau deţin active totale de până la 2 milioane de euro, echivalent în lei, conform Legii 346/2004 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării IMM, cu modificările şi completările ulterioare). Sunt eligibile activităţi de achiziţionare de echipamente şi tehnologii noi, moderne (cu sau fără montaj) pentru activitatea economică a microîntreprinderii şi de sisteme IT (hardware şi/sau software).

Valoarea maximă a finanţării nerambursabile poate fi de 100% din totalul cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 200.000 euro/proiect.

Mai multe detalii privind apelul de proiecte, criteriile de eligibilitate şi alte activităţi eligibile pot fi consultate în ghidul solicitantului publicat pe site-ul Agenţiei de Dezvoltare Nord Vest, http://www.nord-vest.ro/Noutati-POR/Lansare-domeniul-43-Microintreprinde....

Pentru informaţii suplimentare, vă puteţi adresa Agenţiei de Dezvoltare Nord Vest, tel: 0264-431550, fax: 0264-439222, e-mail: [email protected] , www.nord-vest.ro sau reprezentantului local, domnul Lazăr Domide, P-ţa Petru Rareş nr.1, Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România, tel: 0755-777031, e-mail: [email protected]

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]