Șemineul-o sursă de încălzire tot mai aleasă de români

Sunt mulți cei care au trecut de la încălzirea tradițională, pe gaz, la încălzirea pe lemne. Cei care au făcut asta spun că există două motive: încălzirea pe gaz este într-o continuă scumpire și dorința de a avea focul arzând în casa lor. Își doreau o atmosferă care să le amintească de casa bunicilor, de vacanțele petrecute la țară, dar și să retrăiască cele mai frumoase amintiri.

S-au gandit apoi că vor să ofere și copiilor lor posibilitatea de a simți confortul și căldura unui șemineu, de a vedea ce atmosferă poate creea un șemineu, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă și fără a mai sta pe gânduri au apelat la specialiști pentru a se bucura o viață de beneficiile unui șemineu.

Un șemineu pe lemne cu focar din fontă este unul dintre cele mai alese seminee bucuresti. De ce? Datorită funcționalității și designului. Funcționalitatea se referă la avantajul focarului din fontă, căldura degajându-se relativ repede după aprinderea focului. Clienții au optat pentru încălzirea întregii case cu ajutorul tubulaturii de distribuție, acestea făcând ca aerul cald să se transmităși în celelalte încăperi. Capacitatea șemineului de a încălzi o locuință întreagă, de la 50 la 100 metri pătrați, va suplini multe alte costuri suplimentare fară rost. Căldura se poate transfera din șemineu fie prin tubulatura izolata, fie prin calorifere, după preferință, în funcție de tipul de șemineu ales ales - șemineu clasic sau semineu centrala.

 În privința designului, un șemineu este alegerea ideală. Fiind un obiect care nu se demodează niciodată, acesta vine să întregească decorul cu un stil elegant, rustic, modern sau clasic. Dominând întreaga cameră el este punctul central de atracție.

 Ce doresc beneficiarii de șemineu să mai treacă pe lista de plusuri este faptul că în cazul unei pene de curent căldura este asigurată sută la sută. După cum deja bine se cunoaște, șemineele nu au nevoie de curent pentru a funcționa. Mai pui un lemn pe foc, te bucuri și de lumina pe care șemineul o oferă, iar lipsa curentului va fi aproape insesizabilă.

Când frigul se întețește tot mai tare, nu e bucurie mai mare decât să stai acasă, la gura sobei cu o ciocolată caldă bună și o carte pe măsură. Unde mai pui prezența celor dragi și discuțiile de suflet, pâna în ore târzii, în noapte? Dacă încă eziți în a-ți construi un șemineu, părerile beneficiarilor de șeminee te-ar putea  asigura că nu vei regreta dacă alegi să faci o astfel de investiție. Mai mult decât orice, îți recomandă să lucrezi cu experți. Ei îți pot oferi garanție pentru lucrarea făcută și pentru produsele cumpărate, indiferent că este vorba despre focare seminee sau coșuri de fum. Alege echipa Șeminee București, parte a grupului Pefoc.ro, pentru a avea parte de calitate la cele mai bune prețuri. De asemenea, îți pun la dispoziție o gamă largă de produse: sobe și toate accesoriile necesare șemineului tău, șeminee electrice sau cu bioetanol, șeminee pe gaz sau uși de seminee.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5