Știai că acum poți avea un șemineu cu personalitate?

Obstacolele peste care strămoșii noștri au fost nevoiți să treacă erau de o natură diferită faţă de întrebările cu care ne confruntăm noi când căutam un loc pe care să îl numim „acasă”. Acum, o simplă căutare pe Google, un videoclip, un blog despre design sau chiar un designer profesionist ne îndrumă spre un trend sau aspect general pe care să îl urmăm în decorarea casei noastre. Însă, dacă îţi doreşti ca achiziţia pe care o faci să fie una de durată, trebui să ştii că doar sfaturile unui specialist te ajută cu adevărat. Acest lucru se aplică şi când vine vorba de achiziţia unui semineu.  

Lucrurile au evoluat, iar facilităţile pe care le avem acum la dispoziţie, opţiunea de a selecta cu atenţie culoarea pereţilor, înălţimea paturilor şi chiar stilul artistic care va influenţa designul camerei de zi, se transformă de multe ori într-o povară. Puşi faţă în faţă cu alegerile pe care trebuie să le facem, ne dorim răspunsuri sau, mai bine zis, întrebările care ne vor conduce spre răspunsurile potrivite. Un trend care se consolidează tot mai mult pe zi ce trece e integrarea acelor elemente cândva esenţiale pentru cei care au venit înaintea noastră precum sursele de căldură, în aspectul creativ al locuinţelor noaste, în timp ce se păstrează sau chiar îmbunătăţeşte funcţionalitatea lui. Nicăieri acest lucru nu este mai evident ca atunci când vine vorba de şeminee.

Fie că alegem un șemineu care să fie atracţia centrală, fie că e folosit drept accent secundar în design, puterea şemineului de a întregi o locuinţă nu poate fi înlocuită cu ideea de căldură privită că simplă valoare termică. Un şemineu pur şi simplu e mai mult de atât. Putem spune că are propria lui personalitate și a ajuns să fie ales nu doar pentru a fi folosit ca sursă termică, deşi abilitatea acestuia de a încălzi un spaţiu eficient nu poate fi contestată, dar şi că un obiect de decor de nelipsit. Cele mai multe persoane aleg să construiască un șemineu pe lemne în primul rând pentru atmosfera pe care o creează.  Plăcerea de a sta la gura şemineului atât în zilele geroase de iarnă, dar şi într-o seară de vară răcoroasă primează în luarea deciziei. Designul şemineului este de asemenea un factor important, deoarece contribuie în mare măsură la ambianţa creată; este elementul uşor observabil în living, în special de către musafiri. Dar, cei mai mulţi sunt atenţi şi când vine vorba de buget, care trebuie bine gândit înainte de a pleca la drum. Investiția pentru un șemineu se amortizează relativ rapid, iar beneficiile acestuia le vei simți instant!

Acum că îţi doreşti şi tu un şemineu, tot ce trebuie să faci este să te hotărăşti de ce ai nevoie. Echipa de profesionişti de la Alego este aici să te ajute să faci cea mai înţeleaptă decizie. Pe lângă consultanţă gratuită în alegerea celei mai bune opţiuni pentru ţine, de la Alego poți alege oricând un focar fonta semineu din gamă largă de produse sau: un bioșemineu , termosemineu, șemineu electric, coşuri de fum şi alte materiale pentru șeminee, precum şi servicii de montaj  sobe pe lemne şi întreţinere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5