Senatorul Ioan Deneş: Nebunia facturilor la energie arată diferența uriașă de viziune dintre PSD și actuala guvernare

Nebunia facturilor la energie arată diferența uriașă de viziune dintre PSD și actuala guvernare. Noi suntem alături de oameni, ei sunt alături de marile corporații!
Noi am amânat liberalizarea pieței de energie ca să pregătim măsurile de protecție pentru consumatorii vulnerabili.
Ei, dimpotrivă, dau voie companiilor să crească facturile la energie, înainte de a fi definit măcar consumatorul vulnerabil.
Noi am introdus taxa pe cifra de afaceri a marilor corporații ca să generăm resurse pentru protejarea consumatorilor.
Ei au anulat taxa pe cifra de afaceri ca să îngrașe profitul marilor corporații.
PSD susține mediul de afaceri, astfel încât firmele să se dezvolte și să genereze prosperitate pentru țară. Este însă profund greșit să iei măsuri care cresc profitul companiilor în detrimentul oamenilor, mai ales a celor mai săraci dintre români!

sursa: facebook Ioan Deneş

Comentarii

08/01/21 11:09
cititor

Asta ne-a adus pe cap diaspora noastra scumpa, care a votat cu PNL... , acest partid cu apucaturi burghezo-mosieresti... care i-ar face inapoi pe toti tzaranii " serbi legati de mosie " si pe cei de la orase... " sclavi " ... ! Asta ne-a trebuit... amu... cel putin 4 ani... MUCLESSS !

08/01/21 11:43
un cetatean

Da domnule Denes, PSD sustine mediul de afaceri! De aceea ati emis ordonanta114, care a produs pierderi de miliarde mediului de afaceri despre care vorbiti! Acest mediu de afaceri s-a implicat in perioada pandemiei, spre deosebire de voi care v-ati ocupat doar de atacuri si denigrari, desi va incasati banii de la buget!
Si ar trebui sa publicati situatia reala a pierderilor inregistrata de mediul de afaceri prin traznaile PSD!

08/01/21 12:31
un cetatean

Si inca ceva domnule Denes. Va amintiti cum ati refuzat orice dialog cu mediul de afaceri in 2018? La toate solicitarile lor ati fost surzi! I-ati incalecat cum ati vrut, ca sa va ingrasati voi si ai vostri, v-ati crezut stapani vesnici. Deci despre ce vorbim domnule? Va spun eu, vorbim despre ipocrizia PSD!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5