Seniorii năsăudeni, invitaţi la Centrul de zi! Primarul Dorin Vlaşin: E un prilej de a onora activitatea și viața celor cu experiență

Primăria Năsăud îi sărbătoreşte pe seniorii urbei, la Centrul de zi pentru vârstnici, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Primarul Dorin Vlaşin a lansat o invitaţie năsăudenilor aflaţi la a treia tinereţe de a petrece împreună o zi specială.

"Dragi năsăudeni, începând cu 1991, în data de 1 octombrie se sărbătorește Ziua Internațională a Vârstnicilor, prilej de a onora activitatea și viața celor ''cu experiență''.

Deoarece ne dorim să învățăm cât putem din experiența de viață a vârstnicilor, dar și să le întindem o mână de ajutor atunci când nevoile îi copleșesc, împreună cu Centru de zi pentru vârstnici din cadrul Primăriei Năsăud, vă invităm sâmbătă, 1 octombrie 2022, să îi sărbătorim pe seniorii năsăudeni la Centrul de zi, începând cu ora 12:00.

Ne vom bucura de muzică bună, vom sta la povești însoțite de ceai și cafea în cadrul unei șezători, în care cei care doresc se pot îmbrăca în port tradițional, și ne vom bucura de sarmale gustoase.

Haideți să îi sărbătorim împreună pe seniorii năsăudeni, să le ascultăm poveștile de viață, amintirile nemuritoare și să ne bucurăm că îi avem alături.

O vorbă bună nu costă nimic și, totuși, este cel mai frumos cadou!

La mulți ani, dragi vârstnici de pretutindeni!", este mesajul transmis de primarul Dorin Vlaşin.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5