Sfântul Nicolae a ajuns la Hălmăsău, cu ghetuțe călduroase

Preotul paroh Zaharie Doru Constantin din Protopopiatul  Beclean, împreună cu Diana Moldovan, președinta Asociației Impact,  au adus copiilor din Parohia Hălmăsău ghetuțe noi. 

"În acest an, am adunat toate acțiunile noastre din preajma Sărbătorilor, sub motto-ul "Gesturile mici fac oamenii mari". Prima campanie "Fapte bune în ghetuțe" în care ne-am propus să-l ajutăm pe Moş Nicolae s-aducă, în prag de iarnă, ghetuțe pentru copiii din satul Hălmăsau, comuna Spermezeu, a fost o reuşită! În Ajun de Moş Nicolae, ghetuțele au pornit de la noi spre copiii din satul Hălmăsău, iar în zi de sărbătoare, primii copii au coborât spre Biserica din sat, au făcut repetiții de colinde şi şi-au primit ghetuțele", relatează președintele  Asociației Impact.

De asemenea, marturisirile  despre viața trăită de copilași în prag de sărbători  sunt evidente. "Copiii fac drum lung până la microbuzul care îi duce la şcoală şi le vor fi de mare folos. Pe de altă parte, atunci când vin la Biserică ei își aduc o pereche de încălțăminte curată pe care o iau înainte de a intra în Biserică", spunea la începutul campaniei, Pr. Părintele Doru Constantin.

Bucuriile și zâmbetele copiilor au fost foarte mari, deoarece copiilor li s-a transmis încrederea și speranța ca dacă vor avea credință, dorințele nu încetează să devină realitate. Iar prin rugăciunile adresate Sântului Nicolae, “moșul care aduce daruri”, visurile devin realitate.

La final, preotul paroh le-a transmis copiilor faptul ca “Sfântul Nicolae aduce daruri și se roagă pentru noi,  dacă şi noi ne rugăm sfântului să aibă grijă de noi şi de părinţii noştri". 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5