Şi eu care am crezut că....

Într-un cabinet medical intră un pacient între două vârste, se aşează cuviincos la invitaţia doctorului, iar apoi, întrebat de acesta de ce problemă suferă, zice:
-Dom’ doctor, femeia mea mă înşeală.
- Ian-auzi! se miră compasional medicul. Neplăcută situaţie, dar nu ne mirăm cu lumea de azi... Cum v-aş putea ajuta? Doriţi să vă fac trimitere la un psiholog sau doar vreţi să vorbiţi cu mine?
-Asta ca asta, că ea va da seama în faţa lui Dumnezeu, dar domnu doctor, tot m-am aşteptat să-mi crească coarne, fiindcă aşa am auzit. Tot m-am pipăit pe creştetul capului de vreo două luni şi n-am văzut nicio urmă că ar începe să....
-Lasă, măi omule! Asta-i aşa, o vorbă pe care au scornit-o oamenii, dar nu este nimic adevărat. Dacă le-ar creşte coarne tuturor celor care sunt înşelaţi, să ştii că oamenii n-ar mai putea circula cum trebuie! Li s-ar agăţa coarnele de ar fi mare încurcătură. E o glumă, crede-mă!
-Vă mulţumesc, vă mulţumesc! Nici nu ştiu cum să vă mulţumesc, doctore! Eu m-am speriat că o fi o lipsă foarte serioasă de calciu şi de aceea am venit la dv..

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5