Şieu. PSD şi ALDE fac echipă şi la fotbal, şi la alegeri!

La alegerile locale parţiale din 11 iunie, PSD Bistriţa-Năsăud îl va susţine pe candidatul propus de ALDE, acrualul primar interimar Ioao Cifor-Tiniş. Staff-ul PSD şi al ALDE a participat jiu după-amiaza la o competiţie locală de fotbal, în spiritul fair-paly-ului sportiv, dar şi din politică. 

 

"Ne pregătim pentru campanie! Împreună cu colegii noștri din Organizația PSD Șieu am luat decizia să îl susținem pe Ionuț Cifor-Tiniș pentru funcția de primar al comunei.  Este un băiat tânăr, energic care are deja 5 ani experiență în administrație și știe ce are de făcut pentru a dezvolta în continuare comuna Șieu.

În ultimii ani împreună cu regretatul Olimpiu Iuga-Napeu în calitate de primar și Ionuț Cifor în calitate de viceprimar am derulat proiecte importante în comună.

Sper ca pe 11 iunie 2017 cetățenii comunei Șieu să îi acorde votul de încredere pentru a putea continua proiectele de dezvoltare necesare acestei comunități", a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi al PSD BN, Emil Radu Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5