Silivaşu de Câmpie: De la depunerea jurământului, la festival. Invitat special, Grigore Leşe

Primarul Ioan Cămărăşan a depus jurământul în faţa Consiliului Local, în cadrul şedinţei de constituire, de la finele săptămânii trecute. Pentru al doilea mandat, primarul Cămărăşan va face echipă cu viceprimarul Avram Cornea, noua configuraţie a Consiliului Local având trei aleşi PSD, doi ai ALDE, doi ai UNPR, un liberal şi un reprezentant de la PMP.

         După şedinţa festivă, comuna Silivaşu de Câmpie a intrat în sărbătoare, asta pentru că duminică s-a desfăşurat Festivalul cântecului şi jocului de pe Câmpie, ajuns la ediţia a 45-a. După parada portului popular, însoţită de Fanfara Militară a Garnizoanei Bistriţa, a urmat un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul profesionist „Dor Românesc”, Ansamblul folcloric „Rapsodia someşană” din Cluj-Napoca şi „Flori de pe Câmpie”, coordonator Ana Lar. Pe scena amplasată în parcul din centrul comunei au urcat formaţia de dansuri populare „Dor de pe Câmpie” din Silivaşu de Câmpie, dar şi ansamblurile „Doina Sărmaşului” din Sărmaşu (Mureş), „Cununa grâului” din Ocniţa, „Floricică de pe tău” din Fărăgău (Mureş), formaţii de dansuri populare din Milaş şi Sânmihaiu de Câmpie.

         Invitat special al evenimentului a fost Grigore Leşe.

         Oficialităţile judeţene nu au ratat momentul de a fi alături de comunitatea din Silivaşu de Câmpie, printre invitaţi fiind senatorul Ioan Deneş, vicepreşedintele CJ – Alexandru Pugna, viceprimarul Bistriţei – Gelu Muthi, consilierul judeţean Neia Lăcătuş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5