Laser

„Singura soluţie, încă-o revoluţie!”

Moto: „Trăim într-o societate românească schizofrenică” – O. Paler

După 20 de ani de crime, minciuni, de boală a libertăţii, scursurile genetice ale românilor au ieşit tot mai mult la suprafaţă…!

Titlul şi motoul acestei luări de atitudine civică (democratică, românească) le-am împrumutat pentru dumneavoastră, românii mei contemporani, de la colegii de spirit!

Se pare că nu ne-a mai rămas altă pârghie socială, îndemn la acţiuni ferme pentru plecarea actualilor guvernanţi incompetenţi, complet nesimţiţi, decât sacrul domeniu al culturii!

De-a lungul istoriei vizibile şi invizibile a Terrei, în vremi de criză socială, economică, demografică, ecologică, ideologică, morală, culturală, spirituală, este apelul în ceasul al 12-lea a destinului şi drumului unităţii, demnităţii şi onoarei naţionale, la cultural naţională! Pe mâna cui aţi dat-votat – România, ţara?

Într-adevăr, cum remarca O. Paler, trăim într-o societate românească schizofrenică, bolnavă de sărăcie, corupţie, analfabetism, incompetenţă, nepotism, dogme imbecilizatoare, minciună, crimă, genocid naţional!

Mă refer la orbirea noastră a tuturor şi surzirea la manifestaţiile şi protestele fraţilor, surorilor, părinţilor, copiilor, nepoţilor şi bunicilor noştri! Începe tot mai mult, privind la Parlament, la Guvern, la Preşedinţie, la aleşii noştri, ai mei nu, să-mi fie jenă, ruşine, că sunt român! Despre haosul de la guvernare şi din parlament şi din domeniile vieţii publice, în care o Bancă Mondială şi FMI dictează, ca un tătuc vestic, politicile economice ale României! De parcă, noi, românii, am fi nişte handicapaţi ca popor, că nu ne putem ţine pe picioare, nu putem merge vertical, financiar, economic, social vorbind. Chiar aşa să fie?! O fi… În orice ţară normală, nu schizofrenică, guvernanţii nu şi-ar ţine cu ghearele şi labele corupte, mincinoase, hoaţe de ciolanele puterii vremelnice! Ori, colac peste pupăză, vine şi Patriarhia Română, cu Catedrala Mântuirii Neamului, poate a….. Neamului, spre a cheltui din buzunarele sărăcite de guvernanţi cu 25% şi 15%, încă 400 de milioane de euro!!! Şi guvernanţii şi patriarhii mai scunzi sau prea înalţi, ce nu ţin în niciun fel la poporul român, singura soluţie, pentru debarcarea lor, a depuratizării României este încă o revoluţie!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5