Situatii in care este recomandata folosirea unei camere spion

In societatea moderna actuala, increderea a devenit un subiect tabu. Partenerii de cuplu nu mai au incredere unul in celalalt, colegii de serviciu unul in altul, sefii in angajati, fratii intre ei, colaboratorii intre ei, iar lista poate continua.

Neincrederea poate fi de multe ori lipsita de argumente. In vederea demonstrarii unei situatii sau argumentarii solide a unui punct de vedere, oamenii se pot folosi de mijloacele pe care le au la indemana. Cei mai neincrezatori dintre ei pot investi in camere spion pe care sa le poarte sau sa le monteze in anumite locuri in locuinta sau in sediul business-ului.

In ce conditii se poate folosi camera de supraveghere spion

Camerele spion puse la dispozitia clientilor pot fi ascunse intr-un nasture, intr-un bec, intr-o boxa bluetooth, in senzorii de fum sau in brichete, integrate in bibliorafturi sau in ceasuri de mana, in ceasuri de masa sau chiar in sticle de apa si in pahare de cafea.

Tehnologia s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, de aceea exista din ce in ce mai multe variante ale camerelor de supraveghere spion, integrate chiar si in pixuri, sepci, scrumiere, stick-uri USB, caciuli sau mouse-uri, cravate sau cuiere, genti, aparate de ras, ochelari si chiar tricouri.

Camerele spion pot fi folosite oriunde si de catre oricine, sunt usor de purtat si dificil de observat, ideale pentru a obtine informatii si imagini compromitatoare sau validarea unor banuieli. Camera ascunsa poate servi mai multor scopuri, de la asigurarea sigurantei copilului in prezenta bonei sau a unei persoane straine, pana la spionaj, securitate si supraveghere.

O camera spion poate fi folosita in mai multe situatii, in functie de context:

  1. La locul de munca. Administrarea unei afaceri nu este una din cele mai simple operatiuni. Sunt angajati de incredere, dar si oameni care, chiar si dupa multi ani de colaborare, isi dezamagesc angajatorii. Camerele spion amplasate in diferite puncte cheie ale sediului afacerii pot arata ce se intampla in cadrul companiei, pot demonstra eficienta angajatilor si interesul pe care il manifesta pentru efectuarea sarcinilor zilnice.
  2. La domiciliu. In incinta locuintei personale, camera spion se va dovedi de un real folos atunci cand este necesara supravegherea copiilor ajunsi la varsta adolescentei, a bonelor care stau cu copiii mici, a persoanelor care au grija de batrani. Camera spion poate elucida inclusiv suspiciunile de furt sau de inselaciune in care pot fi implicati chiar membri ai familiei sau persoane apropiate, ca si suspiciunile de infidelitate ale unui dintre parteneri.
  3. Pe strada. Fiind domeniu public, camerele spion pot fi folosite si pe strada. Atunci cand exista motive bine intemeiate pentru ca utilizatorii camerelor sa se teama pentru siguranta lor, pot utiliza aceste mici dispozitive.

Pe piata sunt disponibile camere ascunse cu fir, de tip wireless, 4G sau IP, cu spatii de stocare generoase, cu sistem infrarosu sau viziune nocturna, folosind tehnologii performante de inregistrare a imaginilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5