Situl Someşului Mare Superior va fi dat în custodie

Ministerul Mediului şi Pădurilor anunţă deschiderea unei noi sesiuni de depunere a dosarelor pentru atribuirea în custodie a ariilor naturale protejate de interes naţional şi comunitar. În cadrul acestei sesiuni, la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud va fi încredinţat în custodie situl de importanţă comunitară ROSCI0232 Someşul Mare Superior, precizează directorul executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, Ştefan Mureşan.

„Dosarele vor fi întocmite în conformitate cu prevederile OM nr. 1948/2010 privind aprobarea Metodologiei de atribuire a administrării ariilor naturale protejate care necesită constituirea de structurii de administrare şi a Metodologiei de atribuire a custodiei ariilor naturale protejate care nu necesită constituirea de structuri de administrare. Dosarele se depun până la data de 7 octombrie 2011, la sediul Ministerului Mediului şi Pădurilor, pe adresa: Direcţia Biodiversităţii, Bld. Libertăţii, nr. 12, Sectorul 5, Bucureşti”, menţionează aceeaşi sursă.

Cei care doresc să devină custode…al unei arii protejate, pot accesa informaţii suplimentare de la adresa http://www.mmediu.ro/natura2000.htm sau la Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, str. Parcului, nr. 20, tel. 0263224064, Compartimentul Arii Protejate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5