Social-democraţii bistriţeni sunt solidari cu Liviu Dragnea

Social-democraţii bistriţeni consideră că acuzaţiile care i se aduc secretarului executiv al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, d ecătre DNA sunt nefondate, demersul reprezentând o răzbunare a lui Traian Băsescu. Mai mult, bistriţenii cred că aceste acuzaţii pot fi transpuse şi în plan local la toţi cei care au îndemnat electoratul să participe la referendum.
„Organizaţia Judeţeană PSD Bistriţa-Năsăud a luat act cu îngrijorare de dosarul în care este învinuit secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, fiind convinşi că acuzaţiile ce i se aduc acestuia sunt nu numai nefondate ci şi dovada clară a răzbunării preşedintelui Traian Băsescu. Credem că retorica preşedintelui şi declaraţiile reprezentanţilor PD-L referitoare la independenţa justiţiei sunt doar praf în ochii cetăţenilor, din moment ce, în anul 2012, în România, procurorii instrumentează dosare politice la cererea făcută în mod public de preşedinte”, precizează PSD BN, prin intermediul unui comunicat de presă.
Social-democraţii cred că unicul scop al învinuirilor ce i se aduc lui Dragnea este intimidarea PSD, a USL şi, mai grav, a celor peste 7,5 milioane de cetăţeni care au exprimat DA la referendumul pentru demiterea preşedintelui din 29 iulie 2012.
„Dacă domnul Daniel Morar şi procurorii domniei sale consideră că toţi cei care au încurajat oamenii să voteze au comis o ilegalitate, dacă preşedintele Traian Băsescu crede că poate să intimideze milioane de oameni doar pentru simplul fapt că s-au săturat de regimul său, atunci, din păcate, avem imaginea clară a unui om care nu mai are nicio legătură cu realitatea. Din pacăte, acest om este încă preşedintele unei Românii care nu îl mai vrea, iar acest om nu realizează cât de rău face acestei ţări agăţându-se cu forţa de scaunul de la Cotroceni”, se arată în comunicatul PSD BN.
Pesediştii susţin că dacă Liviu Dragnea a fost învinuit pentru că a chemat oamenii la vot, „atunci miile de membri ai partidului din judeţul nostru care au făcut acelaşi lucru şi toţi cei care în campania electorală au fost implicaţi, începând de la conducerea filialei şi până la ultimul militant”, toţi pot fi cercetaţi pentru acelaşi lucru şi chiar se aşteaptă ca procurorii să ajungă la uşile lor.
Finalmente, PSD BN susţine că „aceste intimidări vor trece, dar problema lui Traian Băsescu rămâne, el va fi urât în continuare de milioane de romani, opţiunea acestora neputând fi schimbată de oricâte dosare politice vor fi instrumentate la comandă”.

Comentarii

13/09/12 02:52
Vizitator,

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5