Social-democraţii nu se vor prezenta la şedinţa extraordinară de azi a CJ

Radu Moldovan: „Vom face demersurile ca, Vasile Negruşeri să nu mai prindă şedinţa de vineri, în calitate de consilier judeţean, pentru ca Negruşeri să nu fie ales vicepreşedinte CJ din partea PD-L”

Liderul judeţean PSD, deputatul Radu Moldovan a declarat că, nu pare deloc surprins de ceea ce s-a întâmplat miercuri, 19 noiembrie, la şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean, şi totul pare a fi o traducere a sloganului PD-L: „Ei cu ei, noi cu voi”, adică democrat-liberalii îşi văd doar interesele proprii, iar cei din PSD sunt alături de oameni, merg din casă în casă, şi le fac cunoscute programe electorale ale candidaţilor social-democraţi. „Ceea ce s-a întâmplat miercuri, la Consiliul Judeţean, denotă disperarea PD-L. Conform legii, Vasile Marc prin demisie, şi-a pierdut calitatea de membru PSD, şi implicit cea de consilier judeţean. Instanţa se va pronunţa pe această temă. Noi rămânem cu un gust amar, cum un om ca Vasile Marc poate să ridice mâna împotriva consătenilor din Târlişua, şi astfel banii să ajungă în colegiul lui Ioan Oltean (…)

Vreau să îi mulţumesc lui Oltean că face curăţenie în PSD, iar ultimele reminescenţe ale comunismului pleacă acolo, unde le este locul. Vom face toate demersurile legale pentru ca hotărârea de consiliu care priveşte rectificarea de buget judeţean, să fie atacată în contencios şi suspendată”, a precizat preşedintele PSD B-N, Radu Moldovan, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ieri după-amiază, a fost convocat şi Biroul Permanent Judeţean, unde Vasile Negruşeri a fost exclus din partid, şi potrivit legii şi-a pierdut şi funcţia de consilier judeţean. „Ştiam din august că, Marc şi Negruşeri vor trăda, dar până la proba contrarie, am crezut în ei, deoarece cred în oameni. Nu consider că este o situaţie de criză, şi nu văd periclitată relaţia cu PNL, pentru că e o relaţie bazată pe principii. Sunt convins că liberalii, şi nici eu, nu suntem fericiţi, că trădătorul a fost în curtea PSD. Voi face toate demersurile ca, Negruşeri să nu mai prindă şedinţa extraordinară de vineri, în calitate de consilier judeţean, deoarece am înaintat la CJ toate demersurile prin care Negruşeri şi-a pierdut calitatea de consilier. Are şanse 100% să obţină ilegal, o funcţie de vicepreşedinte”, a concluzionat ironic Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5