Soluţii pentru organizare de la Ingeco

 

                Nevoia de organizare predomina in orice sector. Indiferent ca e vorba de o locuinta, de un garaj, de o institutie, de un atelier de productie sau de un magazin, totul trebuie sa fie depozitat si aranjat corespunzator.

                Ordinea se impune peste tot, chiar daca uneori gasim acea “ordine in dezordine” mult mai potrivita in unele situatii. Se cauta insa tot mai mult utilitatea, pragmatismul si solutiile eficiente, iar depozitarea, arhivarea, stocarea nu fac nici ele exceptie.

                Tehnologia evolueaza, societatea se dezvolta si apare tot mai mult nevoia de depozitare, pe langa altele. Se cauta solutii in acest sens, una foarte potrivita fiind si cea propusa de ingeco.ro. Gasim aici o gama diversificata de rafturi metalice si mobilier metalic ce se pliaza oricarei nevoi de depozitare, arhivare sau organizare.

                Apare nevoia de organizare a lucrurilor in garajul personal, nimic nu poate fi mai potrivit decat niste rafturi metalice pe care sculele, anvelopele, salopetele sau uneltele sa fie asezate corespunzator. Vestiarele metalice se dovedesc de asemenea a fi foarte utile in cazul salilor de sport sau terenurilor unde sportivii au nevoie de un spatiu de depozitare a echipamentelor de schimb. Exemplul supermarketurilor este de asemenea unul edificator. Nu ne-am putea imagina un supermarket fara asezarea pe raioane a produselor, pe acele rafturi metalice care le organizeaza extrem de eficient  si le pun la dispozitia clientilor.

                Avantajul oferit de rafturile metalice si mobilierul metalic oferit de Ingeco sta in caracteristicile care definesc aceste solutii pentru depozitare: robustete, rezistenta si usurinta in montare. Solutia rafturilor metalice este frecvent aleasa in detrimentul rafturilor fabricate din alte materiale - plastic, lemn sau sticla – datorita simplului fapt ca metalul este mult mai rezistent, suporta greutati mult mai mari, este usor de intretinut si se comporta bine chiar si in medii cu temperaturi scazute sau umiditate ridicata. Usurinta in montare recomanda de asemenea rafturile metalice pentru orice nevoie de depozitare.

                Tot mai renumite si mai cautate pentru versatilitatea lor, rafturile metalice si mobilierul metalic reprezinta, dupa cum spuneam, solutii eficiente pentru depozitare, arhivare documente si multe alte scopuri in sectoare diverse. De la simpla nevoie de organizare a spatiului intr-un garaj personal si pana la aranjarea marfurilor intr-un depozit sau intr-un hipermarket, rafturile si mobilierul metalic sunt la mare cautare.

                In sprijinul acestei nevoi Ingeco comercializeaza astfel de produse. Gama de produse pusa la dispozitia clientilor este una variata. Pot fi gasite atat la fabrica Ingeco cu expozitie cat si pe site-ul oficial ingeco.ro atat rafturi metalice de diverse tipuri si dimensiuni, precum si dulapuri metalice, fisete metalice, vestiare, dulapuri pentru arhivare si multe altele. Carucioarele, bancurile de lucru, panouri port-scule sau casetierele sunt alte solutii de depozitare ce pot fi gasite tot aici. In acest fel orice client gaseste raspuns la nevoile sale, dovada si garantie a calitatii produselor oferite de Ingeco fiind nume importante ale clientilor cu care colaboreaza: Metro Cash & Carry, Selgros Cash & Carry, Praktiker, Baumax si multi altii. Nu doar sectorul acesta comercial beneficiaza de solutiile de depozitare de la Ingeco, acestea se dovedesc a fi foarte utile si in cazul sectorului rezidential sau chiar industrial.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5