În sondajul meu, sunt pe primul loc la Primăria Bistriţa!

    În această perioadă, la nivelul municipiului Bistriţa, se derulează un sondaj de opinie care să măsoare notorietatea, dar şi intenţia de vot a bistriţenilor pentru alegerile locale din vara acestui an.
    „Ştiu că se face un sondaj de opinie în Bistriţa pentru desemnarea candidatului PNL. Aşteptăm rezultatul sondajului de opinie. Eu mi-am făcut un sondaj de opinie, nu-l fac public, dar mă încurajează mult. L-am măsurat pe domnul Niculae, pe domnul Simionca, am măsurat ceea ce cred eu că are relevanţă. Ocup primul loc”, a explicat Ioan Turc, în cadrul unei conferinţe de presă.
    Liderul PNL  B-N a adăugat că o alianţă de dreapta la Bistriţa ar fi utilă şi că este de acord cu realizarea unui sondaj de opinie comun – PNL, PMP, USR PLUS – care să măsoare candidaţii fiecărei formaţiuni. „Trebuie să fim rezonabili. Nu l-am auzit pe domnul Niculae să spună că e pe primul loc şi nu e el pe primul loc, vă asigur. Nu e.  Vom avea o discuţie şi cu cei de la USR şi sper să fie de acord cu realizarea acestui sondaj”, a precizat Turc.
    Potrivit acestuia, până la 1 martie va trebui stabilit şi numele celui care va candida la Consiliul Judeţean, însă liberalii aşteaptă să să vadă cum va fi ales preşedintele CJ, uninominal sau din lista consilierilor. Deocamdată, menţiona Turc, doar Ovidiu Florean şi-a anunţat intenţia de a candida pentru această funcţie.
 

Comentarii

23/01/20 18:19
Eugen

Câtă nerăbdare poate avea liderul ! Toată ziulica hodoronc-tronc, spre deliciul presei locale și iritarea multora. Că mari merite are !

28/01/20 10:04
cititor

Asa ca... " alegeti-ma pe mine " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5