Ioan Turc: Candidatul pentru Consiliul Judeţean va fi anunţat, cel mai târziu, în septembrie 2023

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că în perioada următoare va fi lansat un sondaj de opinie la nivel naţional cu privire la profilul candidatului pentru alegerile locale din 2024, ulterior urmând să fie derulat şi propriul sondaj al filialei.
„Avem în vedere mai mulţi candidaţi, mai mulţi colegi care pot dobândi calitatea de candidat, care din punctul meu de vedere corespund unui profil prezumtiv. Pe noi ne interesează ce doresc alegătorii, nu venim cu reţetă dată, redactată. De la preluarea funcţiei de preşedinte a filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal, am condus, în Bistriţa-Năsăud, exclusiv campanii electorale de succes. Sunt foarte încrezător cu privire la rezultatul viitoarelor campanii electorale”, a declarat Ioan Turc.
Preşedintele PNL B-N nu a dorit să dea nume de eventuali liberali care vor fi „testaţi” în sondaje, menţionând că vor fi aleşi membri PNL cu notorietate, cu bun renume, cu un profil profesional corespunzător. Ioan Turc a spus că nu va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean, chiar dacă sondajul îl va poziţiona cel mai bine, asta pentru că „are o datorie faţă de Bistriţa” unde a demarat un program amplu de modernizare a oraşului. „Nu mai târziu de vara, toamna timpurie, septembrie-octombrie 2023, cel mai târziu, vom anunţa candidatul PNL. Este suficient timp înainte de campania electorală, aşa cum se procedează de fapt”, a adăugat Ioan Turc, reiterând faptul că nu este vorba despre „un candidat de criză”.
Potrivit acestuia, în prezent se derulează alegeri în organizaţiile speciale ale PNL, respectiv la Seniori, Liga Aleşilor Locali, Organizaţia Femeilor Liberale, Organizaţia Tineretului Liberal şi Organizaţia de Studenţi a PNL B-N.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5