Sorin Hangan: Meritul principal al rezultatului de peste 48% în favoarea lui Iohannis este al bistriţenilor

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL, consilierul municipal Sorin Hangan,  a mulţumit, în cadrul unei conferinţe de presă, tuturor bistriţenilor pentru votul acordat preşedintelui Klaus Iohannis, fapt care denotă că „PNL Bistriţa a transmis alegătorilor mesaje corecte, fără atacuri jenante şi suburbane la adresa celorlalţi candidaţi”. Acesta a mulţumit şi colegilor din Biroul Politic Municipal, simplilor membri de partid, simpatizanţilor, voluntarilor pentru efortul depus, de la campania de strângere de semnături, până în campania electorală.
„Meritul principal al rezultatului de peste 48% în favoarea lui Iohannis este al bistriţenilor. Aceştia au conştientizat că au deja un preşedinte corect, luptător, iar schimbarea de dragul schimbării nu este necesară. Românii au ales un preşedinte care ştie să spună mulţumesc şi care, iată, sâmbătă vine la Bistriţa pentru a ne arăta că normalitatea în această ţară este singura şansă de însănătoşire a societăţii”, a declarat Hangan.
În context, consilierul municipal s-a referit şi la probleme locale, criticând administraţia PSD pentru creşterea tarifului la salubrizare, „pentru creditele bancare pentru investiţii inutile”, „oraşul european imaginat de PSD” fiind doar o iluzie, programul de investiţii fiind realizat doar în pondere de 26%. 
„Organizaţia Municipală a PNL nu a sărbătorit la modul concret victoria lui Iohannis la primul tur. Normalitatea nu are parte de lauri, ci de bun simţ. Bistriţa normală este parte integrantă din România normală. Până acolo este un drum anevoios, mai ales după 11 ani de pesedism la primărie şi mulţi alţii la guvernare. PNL Bistriţa nu sărbătoreşte, ci cere scuze cetăţenilor pentru greşelile altora. Nu este un exerciţiu de imagine electorală, este o parte de normalitate. Aşa trebuie să fie un politician normal într-o Românie normală. Să ştie să spună „mulţumesc” şi „am greşit”, expresia „la revedere” o învaţă pe parcurs. Până-n iunie anul viitor, PSD are tot timpul”, a declarat Sorin Hangan.
În context, alesul municipal Mihai Sărmăşan a menţionat că, la Bistriţa, PNL a obţinut cel mai bun scor electoral dintr-un municipiu reşedinţă de judeţ condus de social-democraţi. De altfel, secretarul general al PNL Bistriţa, Dan Brici, a ţinut să remarce rezultatele foarte bune pe care Klaus Iohannis le-a avut inclusiv în cartierele Bistriţei, unde PNL a câştigat cu peste 55%.
La conferinţa de presă a fost prezent şi vicepreşedintele PNL Bistriţa, Ştefan Cicioc.
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5