Sorin Hangan (PNL): Viceprimarul Niculae şi consilierii PSD sunt ca Viorica Dăncilă cu miniştrii

Preşedintele PNL Bistriţa, consilierul Sorin Hangan, crede că joi va fi o zi bună pentru toţi românii, în sensul că moţiunea de cenzură va trece. Potrivit acestuia, social-democraţii de la nivel central pot fi comparaţi cu cei din plan local, pentru că au aceleaşi „năravuri”.

          „Nu ştiu dacă mai este bună o zi sub guvernarea PSD sau sub guvernarea administrativă locală. Nici măcar nu ştiu dacă putem face vreo diferenţă între doamna Dăncilă şi miniştrii săi, pe de o parte, şi viceprimarul Niculae şi consilierii PSD, pe de altă parte, pentru că de primarul Creţu nu mai are rost să vorbim. Ştim că ne-a băgat în datorii şi s-a retras. Cumva, nu există nicio diferenţă, acelaşi partid, aceleaşi năravuri, aceeaşi demagogie şi aceleaşi trădări. Dăniclă l-a trădat pe Dragnea, de ce Niculae nu s-ar face stăpân la Primărie urcat pe meterezele unei ipocrizii crase, cum că, vezi Doamne, el a vrut dar nu l-a lăsat Creţu. Sistemul social-democrat vieţuieşte pe spatele cetăţeanului”, a declarat Sorin Hangan.

          Liderul PNL Bistriţa a precizat că „maşina de propagandă nu are un motor economic, ci funcţionează după principiul autovehiculelor din familia Flinstone”. „Se dă din picioare, se aruncă praf în ochii bistriţenilor şi astfel ne întoarcem în epoca de piatră a tranziţiei postrevoluţionare. Cuvintele pesediştilor nu s-au schimbat în esenţă: „duşmanii de clasă vor să vă taie pensiile şi salariile”. Problema nu este că salariile bugetarilor sunt mari, cele ale medicilor, profersorilor şi ale altor categorii sociale trebuiau crescute. Dar când le creşte artificial din pix, fără să faci o reformă administrativă în toate doimeniile este chiar fix – pix”, a mai spus Hangan.

Preşedintele liberalilor bistriţeni a criticat şi faptul că în sistemul bugetar sunt foarte multe încrengături de familie sau de partid, care „căpuşează statul”, trăind bine „pe spatele contribuabilului român”. „Minciuna este instituţionalizată peste tot, şi la nivel naţional şi la nivel local. (...) L-am auzit pe domnia sa (n.n. preşedintele PSD BN) cum se ruga la Dumnezeu ca preşedintele Iohannis să nu mai prin dă un mandat. Noi, cei din PNL,  am fi putut să ne rugăm tot la Bunul Dumnezeu să dispară acest partid, PSD, care a făcut mult rău românilor şi României, dar am conştientizat un lucru: Dumnezeu nu se ocupă de nimicuri. Azi nu ştiu dacă e o zi bună, dar joi sper că va fi, pentru toţi românii”, a concluzionat Sorin Hangan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5