Specialiştii Centrului Antidrog Bistriţa, în dialog cu peste 800 de bistriţeni!

Comunicat de presă

În perioada 31 mai – 5 iunie a.c., specialiștii CPECA Bistrița-Năsăud au desfășurat activități de prevenire a consumului de droguri în comunitate, dedicate Zilei Mondiale fără Tutun, Zilei Internaționale a Copilului și Sărbătorii Rusaliilor Ortodoxe, de care au beneficiat 800 de persoane.

În data de 31 mai acțiunile preventive au fost desfășurate în cadrul Complexului Muzeal Bistrița, alături de Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Direcția de Sănătate Publică a județului Bistrița-Năsăud  în cadrul cărora au fost organizate puncte de informare și ateliere antidrog, fiind prezentate mijloacele de intervenție ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne, precum și demonstrații ale câinilor de serviciu. De asemenea, Direcția de Sănătate Publică a susținut un experiment practic privind afectarea pulmonară ca urmare a consumului produselor din tutun.

În data de 1 Iunie au fost organizate activități în Parcul Municipal ”Regele Mihai”  Bistrița și Complexul Muzeal Bistrița , alături de Centrul de Tineret al Primăriei Municipiului Bistrița, fiind totodată prezenți cu activități și Cercetașii Bistrițeni. Cu această ocazie  au fost organizate puncte de informare cu specific antidrog.

De asemenea, persoanele prezente la aceste evenimente au beneficiat de recomandări privind luarea unor decizii responsabile în ceea ce privește consumul de substanțe psihoactive.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5