Spectacol caritabil cu Mirela Petruş şi mulţime de surprize

Asociaţia Tineri pentru Comunitate Bistriţa are plăcerea de a vă invita la spectacolul caritabil "Bucurii pentru copii" care va avea loc joi, 18.12.2014, de la ora 18:00 la Teatrul de Vară. În preajma Crăciunului, ne dorim să aducem un zâmbet pe feţele unor copii încercaţi de o soartă mai grea, iar în demersul nostru suntem susţinuţi de un grup de artişti cu suflet mare: Mirela Petruş cu un grup de colindători, Şcoala de street dance-REBORN, Trupa de teatru Corint, Trupa de majorete Cheers, Corul Tinerilor din Bistriţa, un grup de colindători de la Şcoala Gimnazială nr. 1 şi voluntarii asociaţiei: Dorian Brendea, Raluca Ţermure, Dragoş Pop, Roxana Pleşcași Alexandra Călușeri.
Mai mult decât atât, voluntarii Asociaţiei Tineri pentru Comunitate, vor organiza un Târg de Crăciun cu ornamente lucrate manual. La Târg vor fi expuse și insigne cu motive de Crăciun realizate de artistul Cristian Boarescu
Fondurile obţinute în urma spectacolului se vor îndrepta spre patru cazuri: o familie monoparentală din Năsăud cu 6 copii-mama lor decedată in urma unui accident şi tatăl cu probleme de sănătate, o familie nevoiaşă din Şieu-Măgheruş cu 8 copii care de-abia reușesc să trăiască de pe o zi pe alta, un băieţel de 3 ani diagnosticat cu tumoare talamică neoperabilă şi un băieţel de 12 ani din Năsăud cu probleme ortopedice grave și cu venituri reduse pentru tratamentul necesar.
În organizarea celor două evenimente, ne bucurăm de sprijinul Consiliului Județean al Tinerilor, recent înființat.
Vă aşteptăm cu drag!
Asociaţia Tineri pentru Comunitate Bistriţa

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5