„SPERANŢA REÎNVIATĂ”, LA COLIBIŢA

Joi, … august 2009, s-a desfăşurat întâlnirea aniversară de un an a Societăţii culturale bârgăuane „Speranţa reînviată”, care a adunat, din nou, de astă dată la Colibiţa, în frumosul decor al Popasului de la Pârâul Şoimu, realizat de administraţia comunei Bistriţa Bârgăului, o mare majoritate a celor care au luat în serios rostul şi menirea întrunirilor societăţii. Această întâlnire a fost un bilanţ al realizărilor, pe timp de un an, de când s-a înfiinţat societatea, dar a mai avut ca obiectiv principal întâlnirea cu primarul comunei Bistriţa Bârgăului, Vasile Laba, care a făcut o prezentare succintă a principalelor obiective realizate, în derulare şi în perspectivă. Membrii societăţii şi-au expus şi ei părerea, venind cu propuneri de reabilitare şi îmbunătăţire a mediului, în folosul comunei, dar şi a locuitorilor din vecinătate, în folosul comun al modernizării şi dezvoltării turismului, în cel mai frumos colţ al judeţului nostru.

Întâlnirea a continuat cu discuţii şi aprecieri, pe marginea materialelor prezentate şi a fost urmată de sărbătorirea membrilor societăţii, născuţi în luna august: …..

Membrii Societăţii Culturale „Speranţa reînviată”, transmit pe această cale mulţumiri primarului Vasile Laba, pentru primire, timpul acordat şi larga sa deschidere spre colaborare. De asemenea, transmitem şi pe această cale, felicitări şi urări de sănătate primarului Tudorel Ciotmonda, din Josenii Bârgăului, cu ocazia zilei de naştere.

Speranţa rămâne o flacără aprinsă, dacă îţi doreşti să o menţii !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5