Sportivii de la CS “Tibi”, medaliaţi în probele de ştafetă la C.N. de Poliatlon

Patru sportivi (n. 2002) de la Clubul Sportiv “Tibi” au participat la Piteşti, la finele săptămânii, la Campionatul Naţional de Poliatlon la înot, la startul competiţiei fiind peste 450 sportivi (11-13 ani) de la 52 de cluburi din ţară.

Ştefan Ropan, Sorana Gherman, Patricia Poenar şi Daria Ţîra au reuşit să vină cu medalii, în probele de ştafetă, fapt dătător de speranţe pentru viitor.

Participănd în probele de ştafetă în echipă cu colegii săi de la SSV Suceava, Ştefan Ropan a câştigat medalia de argint la 4x50 m liber şi medalia de bronz la 4x50 m mixt.
De altfel, Ştefan Ropan (concurând cu 99 de sportivi la categoria sa de vârstă) s-a clasat foarte aproape de podium în unele probe individuale: locul 5 la 100 m liber, locul 5 la 50 m fluture şi locul 6 la 50 m liber, cu timpi care dau speranţe la medalii la următoarele campionate naţionale. În clasamentul general, tânărul bistriţean a ocupat locul 7.

În echipă cu cea mai bună înotătoare din ţară la categoria 11 ani, Dascăl Ana de la clubul SWC Cluj Napoca, fetele din Bistriţa au câştigat la probele de ştafetă medalia de argint la 4x50 m liber şi medalia de bronz la 4x50 m mixt.

“Felicit sportivii clubului pentru rezultatele obţinute, menţionând că unii erau în convalescenţă. Mulţumesc părinţilor copiilor participanţi la acest concurs pentru susţinerea financiară şi studentului Paul Marian Oltean pentru ajutorul acordat în timpul deplasării. Regret că nu am obţinut medalie şi la probele individuale, Ştefan Ropan fiind foarte aproape de acest lucru, dar sper că la următoarele campionate naţionale vom obţine şi astfel de medalii. Avem în vedere extinderea lotului de performanţă (în prezent avem aproximativ 20 sportivi în lot), în acest sens în jurul datei de 15 aprilie vom avea o acţiune de selecţie, la bazinul de la Centrul Spa Schreiner, pentru copii născuţi între 2004-2006. Detalii vor fi comunicate din timp pe site-ul clubului www.inot-bistrita.ro”, precizează antrenorul Tiberiu Horgoş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5