Aur şi argint pentru CS Tibi la Campionatul Naţional Şcolar de înot

La finele săptămânii trecute, la Reşita s-a desfăşurat Campionatul Naţional Şcolar de înot.

Bistriţa a fost reprezentată de 2 sportivi de la Clubul Sportiv Tibi, Robert Popescu şi Ştefan Ropan, care au concurat alături de colegii lor de la SSV Suceava. Cele mai bune rezultate le-au obţinut în probele de ştafetă 4x50 m mixt şi 4x50 m liber. Echipa din care a făcut parte Robert Popescu a cucerit 2 medalii de aur, iar echipa din care a facut parte Ştefan Ropan, 2 medalii de argint. Cei doi sportivi au obţinut rezultate bune şi în unele probe individuale, astfel că Ştefan Ropan a terminat de două ori pe locul 4 la 50 m şi 100 m bras, în timp ce Robert Popescu a fost al şaselea la 100 m liber şi pe locul 8 la 50 m liber.

“Ne bucurăm pentru medaliile obţinute în probele de ştafetă, în special pentru cele 2 medalii de aur obţinute la categoria băieţi 12 ani de echipa din care a făcut parte sportivul nostru Robert Popescu. Este o echipă de la care avem mari speranţe pe viitor. Felicităm sportivii pentru rezultate, dar menţionăm că ne aşteptam la rezutate mai bune în unele probe individuale.

Menţionez că am demarat proiectul Sănătate prin mişcare – Înot la Bistriţa şi Beclean. Următoarele concursuri la care vom participa sunt Cupa Mureş care se va desfăşura în 14 mai şi Cupa Salina Turda care se va desfăşura în 28-29 mai. La concursul din Turda, din lot vor face parte pentru prima dată şi câţiva sportivi din grupul nostru de performanţă de la Beclean”, ne-a transmis preşedintele clubului, Tiberiu Horgoş.  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5