Ştefan Gălan: Alianța USR-PLUS este schimbarea de care are nevoie județul nostru!

Mă numesc Ștefan Gălan, am 36 de ani, locuiesc în sat Susenii Bârgăului, comuna Prundu Bârgăului, și candidez pentru Consiliul Local Prundu Bârgăului. Sunt căsătorit, am doi copii, un băiat de 13 ani și, respectiv, o fetiță de 10 ani. De profesie sunt silvicultor.
Pe plan profesional, pot să spun că am început munca de tânăr, activând în mai multe domenii, începând de la silvicultură, profesia mea de bază, până la angajat în cadrul MAPN, mai exact la Brigada 81 Mecanizată "General Grigore Bălan", din Bistrița, unde am activat pentru o perioadă de trei ani de zile.

Ca mulți alți români, am luat drumul străinătății în căutarea unui trai mai bun. Am revenit în țară în anul 2015, cu speranța unei schimbări în bine. În prezent, activez ca instructor auto la o școală de renume din municipiul Bistrița.
În politică am debutat la începutul anului 2019, ca președinte al Filialei USR Prundu Bârgăului, alături de o echipă frumoasă, formată din oameni tineri, energici, care își doresc la fel ca mine schimbarea în bine a orașului nostru și nu numai.

Câteva dintre obiectivele mele pentru Consiliul Județean sunt:
1. Siguranța rutieră conform legislației în vigoare.
2. Colectarea selectivă a deșeurilor și reciclarea acestora.
3. Crearea de spații verzi și locuri de joacă pentru copii.
4. Promovarea turismului, atât pe plan național, cât și pe plan internațional.

Bistrița-Năsăud are nevoie de o schimbare! Stradă cu stradă, comună cu comună și oraș cu oraș, vom schimba Bistrița-Năsăud.
Alianța USR-PLUS este schimbarea de care are nevoie județul nostru. 

Articol electoral comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România  – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 21200251

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5