Stelian Dolha: Aberaţiile lui Tăriceanu ilustrează cât de puţin înţelege al doilea om din ţară funcţionarea statului de drept

Deputatul PNL Stelian Dolha afirmă că, prin intermediul comisiei speciale pentru evaluarea democraţiei propusă de Călin Popescu Tăriceanu, se ilustrează cât de puţin înţelege al doilea om din stat funcţionarea statului de drept. Dolha susţine că la mijloc ar fi un păienjeniş în care Tăriceanu e doar un biet pion.

"Tăriceanu ne-a anunţat din mijlocul psd-iştilor că vrea să înfiinţeze o comisie de evaluare a democraţiei. În traducere liberă, un fel de struţo-cămilă, un pic de comisie parlamentară, un pic de adunare ong-istă, care chipurile, să vegheze la echilibrul puterilor în stat. Probabil invenţia lui Tăriceanu ar trebui să scoată nişte „teze din iunie” care să arate că Parlamentul trebuie să-i pună căpăstru Justiţiei şi Curţii Constituţionale. Şi care să albească apoi toate iniţiativele de gâtuire a justiţiei, intrate pe şest prin Parlament: modificarea Codului Penal şi a Codului de procedura, dezincriminarea conflictului de interese.

Aberaţiile lui Călin Popescu Tăriceanu ar putea fi doar o ilustrare a cât de puţin înţelege al 2-lea om din această ţară din funcţionarea statului de drept. Din păcate e mai grav decât atât. Sunt indicii care duc cu gândul că la mijloc ar fi un păienjeniş în care dl.Tăriceanu e doar un biet pion , scrie deputatul PNL Stelian Dolha pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că a propus în cadrul Comitetului Executiv al PSD crearea, la nivelul Parlamentului, a unei comisii speciale „pentru evaluarea democraţiei”, respectiv a statului de drept.

"Propunerea mea este să formăm la nivelul Parlamentului o comisie specială pentru evaluarea democraţiei, cu alte cuvinte a statului de drept, care este, după o serie de criterii unanim acceptate, indicele la care ne situăm cu statul de drept în România şi cu democraţia", a declarat Tăriceanu la iesirea de la şedinţa CEx al PSD, unde a participat în calitate de partener în cadrul coaliţiei de guvernare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5