Stelian Dolha, deputat PNL: Tăriceanu ştie că va ajunge la coşul de gunoi al vieţii publice, dacă nu destructurează PNL

Preşedintele PNL BN, deputatul Stelian Dolha, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că fostul preşedinte al liberalilor şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu e un om trist şi nici funcţia de preşedinte al Senatului nu îl mai satisface.

,,Mie, Călin Popescu Tăriceanu mi se pare că e un om trist. A doua funcţie în stat se pare că nu îl prea satisface pe Călin Popescu Tăriceanu, aşa cum a crezut el atunci când urca pe treptele palatului Victoria spre fotoliul aurit. A ajuns preşedintele Senatului şi la nici 2-3 săptămâni după ce a fost uns, se pare că nici şeful său direct, premierul Victor Viorel Ponta nu mai e mulţumit. Nu mai e mulţumit, pentru că i-a dat o sarcină şi nu s-a prea achitat de ea. A adus un singur liberal, şi acela stingher, şi cam atât”, a afirmat Dolha.

Deputatul PNL a mai spus că obiectivul lui Tăriceanu este cel de a destructura PNL, şi astfel premierul şi PSD îi vor permite să candideze la preşedinţie.

,,Acum mai primeşte încă o sarcină. Dacă nu o rezolvă şi pe asta, e out. Asta ştie chiar şi Călin Popescu Tăriceanu. A anunţat pompierist, printr-o scrisoare deschisă adresată poporului liberal că nu îşi mai face partid de rit nou. Nu. Nu îşi mai face. Că o să facă doar o platformă economică unde vrea să strângă toate viziunile oamenilor de afaceri pe care să le prezinte mai departe şefului său Victor Viorel Ponta. Pe urmă, foarte bucuros de găselniţă ne vorbeşte de viziunile sale în a candida la preşedinţia României. Dar nu candidează oricum, candidează numai dacă şeful său împreună cu PSD îi dau voie. Astea sunt deja mofturi, pentru că Tăriceanu ştie că dacă nu se achită de această sarcină de a destructura PNL, el ajunge la coşul de gunoi al vieţii publice şi asta se întâmplă cu orice personaj politic care îşi trădează obârşia”, a subliniat preşedintele PNL BN.

Deputatul PNL Stelian Dolha l-a sfătuit pe fostul lider al liberalilor să se retragă din viaţa politică, să-şi scrie memoriile şi cel mai important, să se căiască.

,,Noi îi spunem că mai e totuşi o perioadă când se poate retrage, să-şi vadă liniştit de pensia sa, să îşi scrie chiar şi memoriile, eventual, şi poate să mai facă un lucru, să se căiască, asta cred că trebuie”, a concluzionat Dolha.

Comentarii

04/04/14 10:26
liberal

In ce calitate comentati actiunile domnului Tariceanu cand dumneavoastra inafara de a arunca cuvinte goale si noroi in dreapta si in stanga nu faceti nimic.

04/04/14 19:58
V.Părăuan

Domnule Dolha,atâta știi să îți dai cu părerea.Pune mâna și fă și dumneata ceva concret și util,că parcă ești Neagoe Basarab dând învățături fiului său Teodosie.Ești de toată groaza.Fă o pauză,te rog !

25/10/14 18:32

:)) Bineee D-le Dolha , dati'le peste bot . . . Se "ling" unii pe altii. . . Rusine sa le fie . Macar acum a ramas un PNL CURAT !

26/10/14 10:20
Lucian Rares

Călin Tăriceanu nu mai este nici măcar liberalul roşu, a rămas doar roşu. PNL este acum un partid liberal roşu, restul este tăcere.

26/10/14 10:20
Lucian Rares

Călin Tăriceanu nu mai este nici măcar liberalul roşu, a rămas doar roşu. PNL este acum un partid liberal roşu, restul este tăcere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5