Stelian Dolha, despre Călin Popescu Tăriceanu: Am pierdut un simbol

Mi-e greu să înţeleg cum un om politic de calibrul domniei sale, poate să creadă că mergând cu un steag alb la Palatul Victoria în numele liberalilor dar fără să reprezinte pe cineva poate face altceva decât să se acopere de ridicol. În faţa unui vot copleşitor dat de colegii liberali experimentaţi sau mai puţin experimentaţi, cum să te ridici la luptă şi să spui că eşti salvatorul oastei liberale? Cum să te duci să negociezi cu premierul când nu te-a mandatat nimeni? Să salvezi pe cineva care nu vrea să fie salvat şi care şi-a asumat lupta deschisă, mi se pare incredibil. Dar să faci exact ceea ce adversarii şi-ar dori să faci, să destabilizezi un partid pe care l-ai condus şi pentru care eşti un reper e greu de înţeles. În faţa unor asemenea reacţii, domnule Tăriceanu, nu pot decât să spun că e păcat. Liberalii tocmai au pierdut un simbol, a declarat deputatul PNL Stelian Dolha, joi, în cadrul unei conferinţe de presă.

La întrebarea unui jurnalist dacă vor fi plecări din rândul PNL BN spre noua formaţiune politică a lui Călin Popescu Tăriceanu, Partidul Reformator Liberal, Stelian Dolha a răspuns:

,,Nu cred. La nivel naţional sunt câteva nume, e vorba de Radu Stroe, de Cristian David, care şi-au anunţat solidaritatea cu Călin Popescu Tăriceanu, dar atât. Eu cred că vor fi maxim 10 parlamentari alături de el. Spun cifra maximă, deşi cred că la ora actuală sunt vreo 5. Nu îi dau nicio şansă la prezidenţiale. PNL e strâns unit în jurul preşedintelui CRIN antonescu”, a concluzionat deputatul PNL Stelian Dolha.

Călin Popescu Tăriceanu şi-a dat demisia, miercuri, din organizaţia PNL Sector 1. Fostul premier era membru fondator al partidului şi a deţinut funcţia de preşedinte între 2005 şi 2009.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5