Stelian Dolha: Administraţia PSD se ocupă de centura Bistriţei, iar drumul judeţean Bistriţa-Budacu de Jos este surpat

Prim-vicepreşedintele PNL BN, Stelian Dolha, a criticat, în cadrul unei conferinţe de presă, modul în care preşedintele Consiliului Judeţean se mândreşte cu modernizarea drumurilor judeţene, în timp ce DJ 173, Bistriţa-Budacu de Jos, este pe cale „să se rupă”.

          „DJ 173 care începe de la Podul Jelnei şi merge la Jelna şi Budac. De un an de zile drumul este surpat, sunt şi accidente, mai urmează şi ploile de toamnă şi rămânem fără drum. Nu mai avem acces în municipiul Bistriţa, dar administraţia PSD condusă de Emil Radu Moldovan are proiecte fanteziste şi împreună cu primarul Ovidiu Teodor Creţu şi „croitoraşul cel viteaz” Niculae se ocupă din nou de centura Bistriţei, proiect scos de la naftalină, nefinanţabil, dar de fiecare dată îl aduc în discuţie în campanie electorală. Ocupaţi-vă de lucruri concrete, de DJ 173, pentru că altfel riscăm să avem accidente soldate cu morţi”, a spus Dolha.         

Dolha a menţionat că preşedintele Consiliului Judeţean îşi arogă meritele primarilor. „Văd că în continuare preşedintre CJ, Emil Radu Moldovan, se laudă prin tot judeţul cu surle şi trâmbiţe că asfaltează toate drumurile judeţene. Obsedat să-şi dezvolte acest cult al personalităţii, nici în primăriile unde îl fac cetăţean de onoare, nici în primăriile unde nu-l fac cetăţean de onoare, el nu pomeneşte primarii. El nu spune că astea sunt asfaltate – multe drumuri agricole – de primarii comunelor respective. Banii sunt aduşi prin PNDL 1, PNDL 2, prin guvernele Ponta şi Dragnea. Radu Moldovan nu ne spune ce a făcut pentru asta. A făcut ce a ştiut el mai bine, a trădat de fiecare dată. Şi-a trădat prietenii şi de fiecare dată s-a ancorat în barca câştigătoare. (...) Acum am văzut că este un vehement susţinător al Vioricăi Dăncilă, cel mai slab premier pe care România l-a avut dintotdeauna. Sunt sigur că o să-i pună pe primari  să aducă voturi pentru Viorica Dăncilă”, a declarat Stelian Dolha.

          Prim-vicepreşedintele PNL a menţionat că electoratul a sancţionat PSD la alegerile europarlamentare pentru că am înţeles că banii nu sunt aduşi de acasă, mai mult „a gestionat prost toate bugete publice”, astfel de exemplu fiind LDP sau Aquabis.

          În context, Stelian Dolha a menţionat că fermierii din zona de Câmpie vor să-şi vândă animalele, asta pentru că nu au apă. „Oamenii ăia, în toată viaţa asta, şi-au dorit un singur lucru: să aibă apă la robinet şi toalete în casă. Nu le-a dat nici apă la robinet, nici toaletă în casă, în schimb l-a pus pe fratele său marele director la Aquabis. Bravo, Radu Moldovan, continuă tot aşa, sfidează tot judeţul ăsta! Guvernarea asta catastrofală a PSD trebuie să termine. Sper ca cu această moţiune de cenzură să scăpăm de ăştia pentru totdeauna”, a concluzionat el.

 

Comentarii

28/09/19 09:15
Vizitator

Cu toate că Bistrița-Năsăud face parte din categoria judetelor mici, preşedintre CJ, Emil Radu Moldovan, nu-i capabil să administreze si să solutioneze unitar problemele cu care se confruntă localitătile de pe intregul teritoriu administrativ. El s-a concentrat pe zona de munte unde oricum situatia economică a comunelor este mai bună, neglijând aproape total zona de câmpie a judetului. Asa se explică faptul că locuitorii satelor de pe câmpie precum Ocnita, Archiud, Budurleni, Orosfaia, Comlod si Milas sunt rezolvati că nu au apă curentă si amenintă cu trecerea la judetul MURES!

02/10/19 15:11
cititor

Pai " centura " are prioritate stimate domn, nu circulatia " cu carutza " prin Budac ... Oricum aia mai mult cu caii umbla pe acolo ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5