Din 24 februarie, va fi închisă circulaţia pe DJ 173 C, Bistriţa-Budacu de Jos!

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, reunit în şedinţă extraordinară, a aprobat închiderea circulației pe DJ 173 C, Bistriţa-Budacu de Jos,  pe o perioadă de 5 luni, respectiv din data de 24.02.2020 până la data de 24.07.2020, în vederea execuției lucrărilor de modernizare a tronsonului. Proiectul a avut avizul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Se exceptează de la măsura instituită riveranii și autovehiculele speciale, precum cele ale MAI, MApN, Ambulanţă etc.

         Traseul alternativ este Budacu de Jos (DJ  173C) – Jelna (DJ 173) – Bistrița, retur. Semnalizarea rutieră pentru închiderea circulației se realizează de către antreprenor, respectiiv SC Îndemânarea Prodcom SRL. Încălcarea măsurii instituite constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă, în condiţiile Ordonanţei Guvernului nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

         Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor pentru nerespectarea măsurii instituite potrivit art.1 din prezenta hotărâre se fac de către poliţia rutieră şi personalul din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud desemnat prin dispoziţie a preşedintelui consiliului judeţean.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5