Stelian Dolha: Eu cred că Victor Viorel o să fie ejectat din viaţa publică

Liderul PNL BN, deputatul Stelian Dolha, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că premierul Victor Ponta are datoria de a clarifica povestea cu ofiţer acoperit al SIE. Dolha a afirmat că ,,asupra României s-a aruncat acum o pată neagr㔺i cere premierului să spună adevărul despre trecutul său. Co-preşedintele ACL BN crede că Ponta va fi scos din viaţa publică.

"Povestea asta ar trebui să o clarifice nimeni altul decât Viorel Viorel, pentru că nu este doar candidat la Cotroceni, de doi ani de zile este premier al României şi în această calitate are o datorie de a-şi clarifica această poveste, pentru că nu e totuna să fii premier al României când de doi ani de zile ai reuşit să îţi ascunzi trecutul, să vii acum să candidezi. Mă întreb acum care o să fie reacţia ambasadelor, reacţia cancelariilor occidentale în momentul în carea u aflat de această dezvăluire, premierul României – ofiţer acoperit. Sunt sigur că asupra României s-a aruncat acum nu o umbră de îndoială, o pată neagră.

Victor Viorel nu a fost în stare să ne spună despre trecutul său adevărul. Ori eu cred că acum şi-a pus un capac pe viaţa publică şi eu cred că Victor Viorel o să fie ejectat din viaţa publică. Asta trebuie să se întâmple cu el. Dacă e adevărat ce se spune că ascensiunea fulminantă a lui Ponta s-a datorat serviciilor, eu cred că serviciile i-au data cum un bobârnac lui Victor Viorel Ponta”, a subliniat liderul PNL BN Stelian Dolha.

Comentarii

15/10/14 13:03
Vizitator

Prin SIE insusi, Ponta vrea sa ajunga presedintele Romaniei. Numai ca Ponta se afla dupa doi ani si jumatate de guvernare, perioada in care activitatea poate fi caracterizata prin lasitate, duplicitate si minciuna. Inca de la inceputul activitatii de premier, Ponta a fost dovedit un mega-plagiat in teza sa de doctorat, pe care il poate constata si un elev de scoala primara. Cu toate ca doua comisii academice au constatat plagiatul, madam Andronescu, nu a aprobat retragerea titlului de doctor premierului plagiator, preferand sa fie complice la camuflarea unei grave si incontestabile fraude intelectuale. Cu atat mai mult Ponta Ponta ar trebui sa-si faca un bilant al promisiunilor neonorate in loc sa ceara sa-si prezinte oferta electorala, adica sa-i mai minta odata pe romani. La inceputul guvernarii Ponta anunta ca prioritati revizuirea constitutiei, regionalizarea, descentralizarea, promisiuni de care s-a ales praful. Ca sa nu mai vorbim de partea economica unde inafara de noi impozite si taxe pe spinarea contribuabilului nu s-a intamplat nimic. In schimb, mintea guvernantilor a fost ocupata cu blocarea legilor reformei (vezi legea educatiei) sau cu subordonarea justitiei (vezi martea neagra). In privinta politicii externe, atentatul la statul de drept din vara lui 2012 a scandalizat marile cancelarii ale lumii. In plus, Ponta trebuie sa-si lamureasca si postura sa de fost agent acoperit al SIE. Altfel cat de credibila poate fi “oferta electorala” a lui Ponta?

15/10/14 14:33
Vizitator

În perioada 1997-2001, Victor Ponta a fost procuror, iar preşedintele Băsescu susţine că în aceeaşi perioadă ar fi fost şi angajat al SIE, ceea ce legea consideră a fi o incompatibilitate. În mediul juridic, premierul este considerat un procuror mediocru fără a avea în mapa sa profesională vreun caz mare investigat. În schimb, foştii săi colegi din Parchete îşi amintesc că Ponta era un abonat al conferinţelor şi plecărilor în străinătate fapt pentru care, Ponta ar fi primit, de la colegi, porecla de "Ambasadorul".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5