Stelian Dolha: Facem publice numele operatorilor economici cu probleme, pe bună dreptate! Lumea trebuie să ştie, lucrurile se remediază mai repede

Stelian Dolha, comisar şef adjunct la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bistriţa-Năsăud, a declarat, în cadrul Colegiului Prefectural, că numele societăţilor comerciale unde sunt depistate nereguli sunt făcute publice în baza unui ordin al preşedintelui ANPC, asta pentru că opinia publică trebuie să ştie care sunt problemele în domeniu, dar şi unde apar deficienţe. Potrivit acestuia, lucrurile se remediază mai repede. Mai mult, operatorii economici au afirmat că sunt dispuse să plătească orice amendă, „dar să nu ajungă în presă”, asta pentru că le este prejudiciată imaginea.

          „Oamenii trebuie să afle despre locaţiile lor. Dacă au un nivel ridicat de 3-4-5 stele, trebuie menţinut. Când nu sunt controale 2-3 ani de zile, apare delăsarea la foarte mulţi agenţi economici. Cu cât controalele sunt mai frecvente, lucrurile se remediază. (...) Toate apariţiile publice au corectat imediat prestarea de servicii, felul în care s-au prezentat pentru public. Amenzile au fost achitate”, a menţionat comisarul şef adjunct Stelian Dolha.

          În context, acesta s-a referit şi la centrele rezidenţiale pentru persoane vârstnice, care au fost verificate în baza unei tematici regionale. Până-n prezent au fost verificate 80% dintre acestea, dar perioada a fost extinsă. Cele mai mari probleme, care au fost ulterior remediate, au fost într-o locaţie din Budacu de Jos, însă au fost şi multe centre pentru bătrâni unde impresiile au fost foarte bune.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5