Stelian Dolha: Tandemul premier – inculpat e grav şi nu merge

Copreşedintele PNL BN, deputatul Stelian Dolha, a declarat, într-o conferinţă de presă, că parlamentarii care nu vor vota, marţi, moţiunea de cenzură, se solidarizează cu "inculpatul” Victor Ponta "Îi doare în cot de interesul naţional", a precizat Dolha.

"Cine marţi nu votează moţiunea de cenzură şi se solidarizează cu inculpatul Victor Viorel Ponta, care este acuzat de fals, de corupţie, eu vă spun că îl doare în cot de interesul naţional, îl doare în cot, şi frazele astea pompoase pe care le aud la unii despre interesul naţional pot fi înlocuite cu interes de gaşcă sau de clan. Astăzi, întâiul marele român al ţării denigrează imaginea României în fiecare secundă în care se află în fruntea acestui guvern şi PSD rămâne solidar cu el. Asta e grav”, a afirmat Dolha.

Deputatul lberal a mai spus că nicăieri în lume un premier acuzat de fals în înscrisuri nu poate semna acte reprezentative pentru ţară.

"Tandemul acesta premier – inculpat e grav şi nu merge, dar nu merge numai în România, nu merge nicăieri în lume. În 2013, premierul ceh a demisionat din funcţie pentru că şefa sa de cabinet a fost acuzată de corupţie. La noi, nu demisionează şi PSD-ul nu-i cere. Cum să mai avem noi un premier acuzat de fals în înscrisuri şi noi îl punem să semneze acte reprezentive pentru România?

Spuneţi-mi dacă, după Congres, PSD mai are vreun interes să-l ţină pe Victor Ponta premier. Când spuneam că e o piatră de gâtul PSD şi al României, chiar nu vorbeam în necunoştinţă de cauză. N-are niciun interes, după Congres, să-l mai ţină premier, să fie foarte clar, pentru că scad procente în fiecare zi ”, a subliniat copreşedintele PNL BN Stelian Dolha.

Comentarii

25/09/15 14:45
Vizitator

Dolha este naiv cand spune ca „tandemul inculpat – premier nu merge”. El uita ca traim in Romania. Si mai uita ca-i vorba de Ponta care sufera de boala numita „Dedublarea personalităţii”, caz unic în istoria politică a României dupa cum l-a diagnosticat regretatul psihiatru Florin Tudose, facand referire la situatia arhicunoscuta cand premierul Ponta trimite o lege in parlament pe care deputatul Ponta nu o voteaza. De altfel, nu este singurul exemplu de dedublare a personalitatii lui Ponta. Dupa scandalul plagiatului, Ponta a spus ca a fost afectat in plan personal, dar nu si ca om politic. Chiar si dupa esecul de la alegerile prezidentiale Ponta sustine ca a fost afectat doar in plan politic nu si ca premier. Aici e vorba de tupeu si de lipsa elementara de bun simt. Intr-o lume civilizata Ponta era de mult o amintire.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5