Stelian Dolha: E greu de crezut că parlamentarii puterii ar mai putea gira guvernul unui premier care compromite grav imaginea României

Moţiunea de cenzură a PNL şi scenariul unor înţelegeri subterane între parlamentarii puterii care ar condiţiona votul împotriva moţiunii de adoptarea legii pensiilor speciale pentru parlamentari au fost temele dezbaterii la care am participat în această dimineaţă în emisiunea ,,Palatul Parlamentului” de la Realitatea TV, scrie deputatul PNL Stelian Dolha pe pagina sa de Facebook.

Dolha mai spune că e greu de crezut că parlamentarii actualei puteri ar mai putea gira guvernul unui premier care compromite grav imaginea României.

"Dincolo de asemenea zvonuri e greu de crezut că parlamentarii puterii ar mai putea gira cu conştiinţa împăcată guvernul unui premier care compromite grav imaginea României. Cum să-i laşi pe mână responsabilitatea de a semna actele oficiale ale guvernării unui inculpat trimis în judecată pentru fals în declaraţii? Sau sarcina de a gestiona bugetul României unui personaj judecat pentru evaziune fiscală? Sunt doar câteva întrebări simple pentru cei care susţin că nu pot dormi noaptea de grija interesului naţional”, spune deputatul PNL Stelian Dolha.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5