Dorin Popescu, despre Liviu Rusu: Avem un lider al judeţului care compromite imaginea de politician

Este o sfidare şi o jignire la adresa tuturor cetăţenilor judeţului, ceea ce face preşedintele Consiliului Judeţean, Liviu Rusu. Vreau să remarc încă o dată, modul dictatorial, în care conduce preşedintele Liviu Rusu. Nu respectă nici măcar instituţia dialogului, este de părere consilierul judeţean PNL, Dorin Popescu.

Vicepreşedintele PNL B-N îi sugerează preşedintelui democrat-liberal al CJ să renunţe la puseurile dictatoriale, şi să restabilească dialogul în Consiliul Judeţean.

,,Probabil că simte că mandatul său e pe final, şi ne sfidează în continuare, nemaiavând nimic de pierdut. (…) Nu are nici măcar bunul simţ să ne asculte părerile. Avem un lider al judeţului care compromite imaginea de politician”, a declarat Dorin Popescu.

El a mai spus că s-a depus o nouă plângere penală împotriva conducerii executive a CJ, a şasea din acest mandat, pentru abuz în serviciu, în opinia consilierului PNL, convocarea şedinţei făcându-se în mod legal, de către cel puţin o treime dintre cei 31 de consilieri.

,,Vreau să vedem dacă mai există un dram de speranţă în respectarea legii”, a menţionat Dorin Popescu.

Cei 14 consilieri PSD şi PNL au depus în data de 7 aprilie cererea de convocare a şedinţei extraordinare, având ca unic punct pe ordinea de zi trecerea spitatului din Teaca în administrarea Consiliului Judeţean, însă preşedintele Liviu Rusu nu a dat dispoziţie de convocare pentru data de 12 aprilie, aşa cum au solicitat social-democraţii şi liberalii. Mai mult decât atât, au găsit uşa de la sala de şedinţe închisă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5