Subprefectul Frenţ își întreabă prietenii de pe facebook dacă trebuie să demisioneze

Demisia Guvernului Ponta va isca valuri și la nivel județean. Primul cfare se gândește să-și dea demisia din funcție este subprefectul Ovidiu Victor Frenț, care deține această funcție de mai 2012.

“Ştiu că deciziile importante nu se iau la cald, dar totuşi: în 2009 nu am avut posibilitatea să-mi consult prietenii, reali sau virtuali, atunci când am demisionat din funcţia de subprefect (premierul Emil Boc m-a demis ulterior, deşi îmi înregistrasem demisia la guvern!).

Credeţi că ar trebui să demisionez şi acum? Dacă credeţi că da, vă rog daţi like. Mulţumesc. * Felicitari d-le Victor Ponta, trebuia însă ca alţii să demisioneze înaintea dvs.!”, scrie pe facebook, subprefectul judeţului.

***

Ovidiu Frenţ s-a născut la 7 noiembrie 1967 la Bistriţa. A studiat ingineria hidrotehnică şi ulterior dreptul. A intrat în lumea afacerilor, profesând ca manager al unei cooperative meşteşugăreşti, dar şi în calitate de consilier juridic. Este căsătorit şi tatăl a doi copii. Ovidiu Frenţ a ajuns subprefect în 2009, după o experienţă de consilier municipal. Atunci a stat doar o perioadă scurtă, pe vremea coaliţiei dintre PDL şi PSD. A fost numit ulterior, printr-o hotârâre publicată în Monitorul Oficial nr. 336 din 18 mai 2012, în care se specifica “exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşarea în condiţiile legii”.

Comentarii

05/11/15 17:39
Balan Marius- e...

Domnul Subrefect OVIDIU FRENT este un bistritean valoros si ales bine pe postul in care se afla. Am fost primit de domnia sa de cateva ori pe probleme de mediu. Am admirat la dansul eleganta si interesul pt. cele expuse de mine. Daca aceasta clasa politica are mari probleme de conduita si coruptia o indeparteaza de cetatean, nu este cazul ca D-nul OVIDIU FRENT sa-si dea demisia. Sunt convins ca nu seamana cu ei, L-am vazut foarte diferit, nu are aroganta specifica Pesedista, este calculat, calm si modest.Mult Succes !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5