Liberalii o susţin pe Ani Bob pentru funcţia de prefect

*PSD l-ar pune pe Ovidiu Frenţ subprefect

Victor Ponta spune că, după învestitura noului guvern, va schimba secretarii de stat în funcţie de algoritmul USL. Nici prefecţii nu vor scăpa de valul schimbării.
La noi, cărţile par a fi făcute. În locul lui Cristian Florian, preferat/ă pentru funcţia de prefect este Ani Bob, la recomandarea PNL, iar PSD l-ar susţine pe Ovidiu Frenţ pentru funcţia de subprefect.
Absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babeş - Bolyai Cluj-Napoca, Ani Bob a lucrat din 1996 în cadrul Direcţiei de Muncă, Familie şi Protecţie Socială, sub toate denumirile şi orânduielile politice. În prezent, este consilier juridic superior la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială.

Pe plan politic, Ani Bob este membru PNL din 1997. S-a născut în 24 august 1972, în Căianu Mic, este căsătorită şi are doi copii.

Pe surse PSD, Ovidiu Frenţ- subprefect

Mergând pe acelaşi trend al nominalizărilor, surse politice din PSD susţin că Ovidiu Frenţ ar fi cea mai potrivită persoană să deţină această funcţie.
Nu ar fi un lucru nou pentru omul de afaceri Ovidiu Frenţ care a mai experimentat timp de 6 luni viaţa de subprefect, în perioada guvernării PDL-PSD.

Contactat telefonic vizavi de noua nominalizare pentru funcţia de subprefect, Ovidiu Frenţ ne-a oferit un răspuns diplomatic, în stilul caracteristic. Ne-a declarat că încă se mai gândeşte dacă să accepte sau nu această provocare, cu toate că se simte pregătit, deoarece are experienţă în viaţa administrativă, dar de pe altă parte, nu şi-ar neglija nici afacerea, de care depind destinele a 30 de oameni.

Ovidiu Frenţ s-a născut la 7 noiembrie 1967 la Bistriţa. A studiat ingineria hidrotehnică şi ulterior dreptul, însă nu a practicat niciuna dintre meserii, pentru că a intrat direct în lumea afacerilor, fiind în prezent managerul unei cooperative meşteşugăreşti. Este căsătorit şi tatăl a doi copii.

Ovidiu Frenţ a ajuns subprefect în 2008, după o experienţă scurtă de consilier municipal. În mai 2009, decizia PSD de a renunţa la guvernare, împinşi de la spate de preşedintele Traian Băsescu şi PDL, prin semnarea demisiei lui Dan Nica şi înlocuirea acestuia cu Vasile Blaga a avut un efect de domino în ceea ce priveşte înlocuirea oamenilor pe funcţii. Primii pe listă în judeţul nostru au fost subprefecţii propuşi şi susţinuţi de PSD, Ovidiu Frenţ şi Grigore Timoce. Aviz amatorilor, Frenţ şi Timoce şi-au dat demisia, înainte de a fi demişi. La acea vreme, Frenţ a declarat că demisia sa reprezintă ,,un gest de onoare”.

Guvernul a decis în şedinţa de marţi schimbarea prefecţilor şi subprefecţilor PDL şi UDMR, după ce proiectele de hotărâri care operează aceste modificări au fost incluse pe agenda primei reuniuni a noului Cabinet, au declarat surse oficiale.

Informaţia a fost confirmată la finalul şedinţei de către premierul Victor Ponta, care a arătat că actele normative se mai află încă "în fază de redactare".

Premierul Victor Ponta a declarat, săptămâna trecută, că secretarii de stat şi prefecţii vor fi schimbaţi, pentru că lucrează cu Guvernul şi îl reprezintă, el precizând că schimbările politice se vor opri la acest nivel.

De asemenea, el a precizat că şefii de instituţii deconcentrate vor rămâne în funcţii, cu cerinţa de a nu se mai implica, aşa cum ar fi făcut până în prezent, în campanii electorale.

Comentarii

08/05/12 22:27
victoria poenaru

Ani Bob este cea mai bună soutie a actualei puteri; sunt convinsă ca această excelentă profesionista se va achita excelent de sarcini si va aduce un suflu nou in administrația județului deoarece este bine pregătită, modestă, tenace, exigentă cu sine si cu ceilalti cu care face echipă.
Felicitări PNL pentru alegere si succes Doamna Ani Bob
Victoria P.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5