Subprefecţii Ovidiu Frenţ şi Grigore Timoce au demisionat din funcţii

Subprefecţii de Bistriţa-Năsăud, Ovidiu Frenţ şi Grigore Tiomce, au luat-o înaintea premierului Boc, şi au demisionat din funcţii, înainte de a fi demişi. Contactat telefonic, fostul subprefect Ovidiu Frenţ ne-a declarat:

„Am procedat în felul acesta, pentru că aşa am considerat că e un gest de onoare. În ceea ce priveşte planurile de viitor, sunt multe lucruri pe care le-am lăsat în urmă, iar în tot acest timp, mi-am pierdut şi calităţile politice. Mă voi reîntoarce în PSD, dar nu îmi voi mai putea relua mandatul de consilier local”, a precizat Ovidiu Frenţ.

De cealaltă parte, democrat-liberalul Ioan Oltean nu a făcut nici un comentariu în ceea ce priveşte nominalizarea PDL pentru funcţia de subprefect, dar a spus că a luat în calcul şi varianta unui singur subprefect, deoarece „doi subprefecţi sunt prea mulţi, se calcă pe picioare”, a precizat Oltean.

„În opinia mea, doi subprefecţi sunt prea mulţi, se calcă pe picioare în Prefectură. Consider că trebuie să rămână un singur subprefect. Voi propune acest lucru, Guvernului”, a declarat deputatul PDL.

Conform surselor, persoana nominalizată de PDL B-N pentru postul de subprefect va fi Mica Oprea, şefa de cabinet a prefectul Cristian Florian.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5