Succes răsunător al Editurii Charmides la Gaudeamus

Cotată în rândul celor mai bune edituri din ţară, editura bistriţeană Charmides, manageriată de Gavril Ţărmure, a fost prezentă la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus cu cele mai recente apariţii editoriale. Astfel, în faţa unui public select, au fost prezentate volumele „Miss Houdini” – Ligia Keşişian, „Dincolo de ceilalţi Tu” – Johan Klein, „Anticorp” – Cristina Drăghici, „Perseidele” – Mircea Pricăjan, „Fetele visează electric” – Monica Stoica, „Despre călătoriile mele”- Iustin Panţa.
Printre cei care au prezentat cărţile, alături de editorul Gavril Ţărmure, îi amintim pe Nora Iuga, Ion Mureşan, Radu Vancu, Marius Miheţ, Claudiu Komartin.
Iniţiat şi organizat de postul public de radiodofuziune, Gaudeamus, „cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio”, s-a derulat la Romexpo, sub semnul aniversării a 30 de ani de la momentul istoric al Revoluţiei Române din Decembrie 1989. Peste 8.000 mp de standuri au găzduit sute de mii de titluri şi aproape 900 de evenimente, lansări şi prezentări de carte, sesiuni de autografe și dezbateri cu teme ce acoperă un spațiu vast, de la ficțiune și suspans până la gastronomie și poezie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5