Suntem alături de Anuţa Motofelea, în clipe grele

Anuţa Motofelea trece, împreună cu familia ei, prin clipe grele. Tatăl artistei a trecut poarta veşniciei. Internat la Mureş, de câteva luni, în urma unui accident cu apă clocotită, la locul muncii, la cazanul pe care îl avea la Arşiţa, tatăl interpretei a încetat ieri lupta cu viaţa. Urmaşa Valeriei Peter Predescu a postat, în urmă cu ceva timp, pe facebook o poză cu ea şi tatăl ei pe patul de spital. Anuţa mai are un frate stabilit în Anglia şi doi nepoţi. Artista fiind mai aproape de casă este cea care avea grijă ca părinţilor să nu le lipsească nimic, mergând inclusiv la muncile câmpului, gospodăria fiind mare.
Ne alăturăm şi noi colegilor Anuţei Motofelea de la Ansamblul "Dor Românesc" rugând pe Bunul Dumnezeu să aşeze sufletul tatălui ei în rândul drepţilor, iar familiei să îi dea mângâiere !
...............................

Reamintim faptul că Anuţa Motofelea a realizat un CD intitulat „La cazanu lui Ionică”, dedicat tatălui ei, care avea cazan. Mai mult, împreună cu logodnicul ei, Emilian Coruţ, au filmat un videoclip la faţa locului, la Arşiţa.

Aici puteţi urmări videoclipul „La cazanu lui Ionică”, dedicat tatălui de artistă, în care este filmat şi el

Comentarii

04/11/14 07:08
Eugenia Toma

Ne pare nespus de rau pentru ceea ce s-a intimplat cu tatal d-voastra.Dumnezeu sa-i faca parte de odihna vesnica,iar pe D-voastra sa va intareasca,sa aveti puterea sa mergeti mai departe pentru ca sunteti o fiinta si un artist minunat.
Condoleante

04/11/14 07:29
Reghina

Multe coondoleante!

04/11/14 07:38
Reghina

Fiei tarana usoara!

04/11/14 15:19
iuliana

Dumnezeu sa l odihneasca!

04/11/14 15:19
iuliana

Dumnezeu sa l odihneasca!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5