Autorităţile judeţene, alături de Anuţa Motofelea. Sute de oameni şi fanfara l-au condus pe tatăl ei pe ultimul drum

Sute de oameni au venit, la Arşiţa, să fie alături de Anuţa Motofelea şi de familia ei, în clipe grele când tatăl artistei a fost condus pe ultimul drum. Internat la Mureş, de câteva luni, în urma unui accident cu apă clocotită, la cazanul pe care îl avea la Arşiţa, tatăl interpretei a încetat duminică lupta cu viaţa. Anuţa mai are un frate stabilit în Anglia şi doi nepoţi. Artista fiind mai aproape de casă este cea care avea grijă ca părinţilor să nu le lipsească nimic, mergând inclusiv la muncile câmpului, gospodăria fiind mare.
Omul cu inima bună, cum îl caracterizează părintele din sat pe Ionică Motofelea, care vorbea nu doar cu sufletul ci şi cu ochii, a trecut poarta veşniciei, fiind condus de acasă cu fanfara până la biserică, unde a avut loc prohodul, iar mai apoi la locul odihnei veşnice. "Puţină lume ştie cât de apropiat era de biserică Ionică Motofelea, cum casa parohială a fost, într-un fel, ctitoria lui, toate lemnele fiind tăiate cu mâna lui la circula ce o avea, cum întotdeauna avea o vorbă bună pentru noi şi ne mai spunea şi o poezie" a spus printre altele preotul.
Au ţinut să împărtăşească durerea familiei, fiind alături de Anuţa Motofelea la ceas de greutate, preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, vicepreşedintele Alexandru Pugna, primarul Valer Avram, directorul ziarului "Răsunetul", Menuţ Maximinian (care a scris prima dată despre fata cu glas frumos din Arşiţa), colegii de cântec Domnica Dologa, Mirela Petruş, Ghiţă Munteanu, Ioachim Spânu, Veronica Bălan, Cristina Retegan, Adina Băeşiu, Marcel Avram, colegii din Orchestra Profesionistă "Dor Românesc", nelipsind Emilian Coruţiu, prietenul Anuţei Motofelea.
Rugăm pe Bunul Dumnezeu să aşeze sufletul celui plecat la Ceruri în rândul drepţilor, iar familiei să îi dea mângâiere ! Dumnezeu să îl odihnească în pace .

Comentarii

05/11/14 17:41
Valeri Toderici

Să-i fie ţărâna uşoară!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5