Supriză pentru președintele Consiliului Judeţean,la Lunca Ilvei! Două zile de sărbătoare pentru o comunitate frumoasă!

„Astăzi am avut parte de o surpriză de zile mari: am primit din partea Primăriei și Consiliului Local Lunca Ilvei titlul de Cetățean de Onoare al Comunei Lunca Ilvei! Mă onorează și ma obligă mai mult decât până acum, să fac tot ce îmi stă în putință pentru a susține această comunitate frumoasă!”, transmite preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

Preşedintele administraţiei judeţene menţionează că alături de autorităţile locale din Lunca Ilvei, Consiliul Judeţean derulează proiecte majore de infrastructură, în valoare de 18 milioane de euro.

„Mă bucur că am reușit să aducem în linie dreaptă cel mai important proiect pentru Valea Ilvelor, asfaltarea Drumului Județean Strâmba-Ilva Mică-Lunca Ilvei. În același timp, împreună cu Primăria Lunca Ilvei derulăm proiecte în valoare de 18 milioane de euro!

Acest titlu, pe care îl apreciez foarte mult, vreau să îl dedic colegilor mei din Consiliul Județean, alături de care am inițiat și concretizat aceste proiecte! Vreau să îi mulțumesc prietenului meu Flaviu Lupșan și frumoasei comunități din Lunca Ilvei pentru această onoare”, precizează Radu Moldovan.

***

În acest sfârşit de săptămână, la Lunca Ilvei a fost promovat unul dintre cele mai mari spectacole organizate vreodată de o comună din județul Bistrița-Năsăud alaturi de cele mai mari nume ale momentului din muzica populară, dance și de petrecere.

Sâmbătă seara, pe scenă au urcat Nek, Asu&DJ, Rocsana Marcu și Aner&DJ Jonnessey. Duminică, scena a fosrt rezervată folclorului și muzicii de petrecere, cu Ansamblul Mureșul din Târgu Mureș, Ana Ilca Mureșan, Aurel Tămaș, Oana Boyga Pintea, Vlăduța Lupău, Alexnadru Brădățan, Nicoleta Voica, Alexandru Pop, Viorel Pleşcan, Ansamblul „Cetina” din Lunca Ilvei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5