Conferinţa de presă a PNŢCD

Susţinerea lui Traian Băsescu, protocol juridic şi orientările de viitor

Recent desfăşurată, conferinţa de presă a Filialei Judeţene a PNŢCD a scos în evidenţă situaţia în care se află partidul la ora actuală, orientările şi perspectivele acestei formaţiuni politice în urma alegerilor prezidenţiale.

Astfel, ing. Ioan Chira, preşedinte filială, a punctat şi a precizat: „Era necesară lămurirea, în faţa mass-mediei, privind susţinerea candidaturii lui Traian Băsescu de către adevăratul PNŢCD, preşedinte recunoscut legal al PNŢCD este dl. Miluţ, Radu Sârbu şi Ciuhandu sunt cetăţeni ai României, Sârbu va da explicaţii în faţa justiţiei. La Timişoara a fost o diversiune şi 17 primari s-au desolidarizat de Ciuhandu, se va discuta excluderea din partid a lui Radu Sârbu şi Ciuhandu.

Dl. Mircea Taloş nu are nicio organizaţie PNŢCD în judeţ şi nu este membru de partid. La Reteag şi Baţa s-au obţinut rezultate foarte bune la alegeri.

La nivel de ţară, PNŢCD a oferit 200.000 de voturi lui Traian Băsescu, urmează să se încheie un PROTOCOL JURIDIC cu PD-L şi alianţa politică făcută este una pozitivă, am lăsat la o parte animozităţile şi privim cu încredere în viitor, iar împreună cu Ioan Oltean vom face lucruri bune în judeţ.

Vom veni, la nivel de judeţ, cu cereri rezonabile privind posturile de conducere, vom întocmi o listă în care vizăm IŞJ BN şi un post de director economic, lista va fi înaintată la nivel central pentru negocieri”.

Ing. Vasile Aldrofan, prim-vicepreşedinte: „Vom veni în sprijinul ţăranilor şi agricultorilor. La nivel de judeţ este o colaborare foarte bună cu PD-L şi am participat, în 23 de comune, cu materiale de propagandă.

Actualul rezultat al votului se datorează şi PNŢCD, iar Ioan Oltean a mulţumit partidului”.

Dl. Ioan Conon a punctat câteva direcţii şi orientări: „Trebuie să stabilim o alianţă puternică PD-L şi PNŢCD, ea a venit foarte repede pentru doctrina pe care o are partidul. Nu trebuie să ratăm alianţa că „nu ştim cum ieşim, decât printr-o minune Dumnezeiească”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5