Tabără de creaţie pentru copii orfani

Asociaţia Tinerilor Liberi (ATL) Bistriţa-Năsăud a organizat, în localitatea Tăşnad din judeţul Satu Mare, o instructivă, educativă şi eficientă tabără de creaţie pentru copiii orfani, proveniţi din case de tip familial şi din şcoli, care sunt elevi în ciclul primar.
Au fost prezenţi copii din două judeţe ale ţării, copii cu situaţii deosebit de speciale, copii care necesită o protecţie socială deosebită.
Preşedintele Asociaţiei Tinerilor Liberi Bistriţa-Năsăud – Ovidiu Roşca, un om care se implică şi oferă clipe minunate pentru toate persoanele cu probleme speciale, organizând pertinente evenimente pentru asemenea categorii de copii, având certe calităţi şi de bun psiholog, o persoană pragmatică, a reuşit să organizeze acest eveniment, împotriva faptului că cei care oferă sponsorizări, pentru asemenea educative şi necesare acţiuni, au scăzut în mod dramatic, fapt ce impune participarea unui număr mai mic de copii la taberele de creaţie.
A onorat cu prezenţa, la sensibila şi antrenanta activitate, pictorul şi prof. de desen Alexandru Ciceu din Baia Mare, un bun psiho-pedagog, un om care ştie să se muleze pe asemenea situaţii.
Copiii au beneficiat şi de binefăcătoarele ape termale în piscină, care le-au întărit sistemul imunitar.
Facem un apel de suflet pentru cei cu dare de mână şi cu inima alături de cei care au probleme şi nevoi speciale, să-şi deschidă punga inimii, să devină generoşii sponsori ai viitorului acestor copii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5