Tabără de pictură, organizată de ATL B-N, pentru copiii cu nevoi speciale

O frumoasă, instructivă şi utilă tabără de pictură, organizată de Asociaţia Tinerilor Liberi Bistriţa-Năsăud, condusă cu mult suflet şi implicare în evenimente dedicate copiilor cu nevoi speciale de către Ovidiu Roşca, s-a derulat la Ocna Şugatag, în judeţul Maramureş, unde au participat copii proveniţi din case de tip familial, şcoli speciale, în număr de 14, cu trei profesori însoţitori.
Din judeţul Bistriţa-Năsăud au participat patru elevi de la Şcoala Specială nr. 1 Bistriţa, patru elevi din judeţul Mureş şi patru elevi din judeţul Sălaj, care au avut o deosebită, benefică şi instructivă activitate dedicată formării personalităţii elevilor şi integrarea lor în viaţa socială prin „Terapie prin culoare în cadru natural”, care a fost tematica taberei.
Tabăra de pictură a cuprins şi o vastă documentare prin vizitarea unor obiective turistice din Ţara Oaşului şi Maramureş, mai precis au făcut cunoştinţă cu Planetariul, Muzeul de Mineralogie, Muzeul Ţării Oaşului de la Negreşti Oaş, Cimitirul Vesel din Săpânţa, Memorialul Durerii de la Sighetu Marmaţiei, mănăstirile Săpânţa şi Bârsana, care au fost oaze de fericire, bucurie şi încântare a sufletului şi a inimii pentru această categorie de copii.
O acţiune lăudabilă, de bun augur pentru copiii cu nevoi speciale, în preajma Marelui Praznic al creştinătăţii – Învierea Domnului Iisus Hristos – Sfintele Paşti.
Felicitări organizatorilor şi tuturor le urăm „Sărbători fericite!”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5